Nektek hányadik héten kezdett "terhes" lenni a terhesség?
Figyelt kérdés
31 hetes vagyok,de már 3 napja a torkomban van a savam,fáj a hasam, mozogni,levegőt venni is nehéz,és az alvás sem a legegyszerűbb. Nem korai ez még?2018. nov. 7. 08:42
11/13 anonim válasza:
30. héttől.
Elviselhetetlen kézzsibbadás-fájdalom reggelente, gyomorsav (pedig odafigyelek hogy ne olyan ételt egyek, de mindig van meglepetés :D), egyre fárasztóbb a séta. Alvással is küszködtem, de amióta van szoptatós párna, azóta már jobb.
Gyomorsavra igyál egy-két "feles" Salvus-vizet. Orr befog, gyors lehúz. Nekem bevált :)
12/13 anonim válasza:
Nálam nem egyre terhesebb lett.
15. hétig rosszullét, utána semmi, utána derékfájás, aztán a 35. héttől kb megint semmi. Akkor voltam legjobban.
13/13 anonim válasza:
Én a 16. Hétig voltam rettentő rosszul, az nagyon. Nehéz volt, most a 39.-ben vagyok, nem terhes kicsit sem. Gondolom majd a szülés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!