Ki mikor jelentette be a munkahelyén, hogy terhes?
Hány hetesek voltatok mikor rászántátok magatokat arra hogy bejelentitek? Legyetek szívesek azt is odaírni, hogy milyen jellegű munkakörnél. mert pl.: egy fizikai munkánál gondolom viszonylag korán a terhelés miatt.
köszönöm
Ahogy pozitívat teszteltem azonnal. Nálunk tilos terhesen dolgozni. Fertőző betegekkel dolgoztam (AIDS, Hepatitis,)
Onnastol kezdve táppénzen voltam.
Irodai munka, de 10 hetesen bejelentettem, mert a következő héten 3 vizsgálatra is mennem kellett munkaidőben, és nem akartam bekamuzni mást, hogy hova megyek.
Meg úgy voltam vele, hogy ha elvetélek, akkor is nagy valószínűséggel megtudná a munkahely (eleve napi 9 órát ott ültem, simán történhetett volna a munkahelyen, meg nyilván utána táppénzre mentem volna).
Szóval nekem így volt kényelmes.
13. héten.
Könnyű fizikai munka, egész napos jövés-menés.
Káros, mérgező anyagokkal dolgoztam közepesen megterhelő munkát.
A pozitív teszt után mondtam el, azonnal táppénzre kerültem.
Nagyon jól fogadta a főnököm.
Az első terhessègemnèl 6. héten, igazàból be se kellett jelenteni, mert mindenki làtta, hogy szinte folyamat hànyok.
A 2. terhességemnèl gyesen voltam, 9. héten szóltam nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!