Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor jelentette be a...

Ki mikor jelentette be a munkahelyén, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Hány hetesek voltatok mikor rászántátok magatokat arra hogy bejelentitek? Legyetek szívesek azt is odaírni, hogy milyen jellegű munkakörnél. mert pl.: egy fizikai munkánál gondolom viszonylag korán a terhelés miatt.

köszönöm

2018. nov. 5. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pozitív teszt után a főnökömnek elmondtam, mert én vittem az intenzív osztályt a kórházban, így Ő ment onnantól kezdve. 12.hét után már nem titkoltam. 32.hétig dolgoztam, nehéz fizikai munkát, lebénult betegekkel foglalkozom gyógytornászként. Hozzá volt szokva a szervezetem, így nem volt indokolt, hogy abbahagyjam, panaszom se volt. 42.héten szültem. Második babánál itthon voltam a naggyal (1,5 éves), ami egyáltalán nem mondható megeröltetőnek, de nagyon problémás volt a terhességem (hematóma, lepényleválás, koraszülés), Ezt csak azért írtam le, mert terhességfüggő ki és mikor mennyit bír.
2018. nov. 6. 07:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Pozitiv teszt után,mivel gyárban dolgoztam és veszélyes anyagokkal dolgoztam,ami rámnezve nem de a babára veszélyes.
2018. nov. 6. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!