Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye most megmarad a babám?

Ugye most megmarad a babám?

Figyelt kérdés

8évvel ezelőt volt egy abortuszum.. :(

Pontosan rá egy évre teherbe estem,de 14 hetesen elvetéltem!:((

Az orvosom szerint még gyenge volt a műtét után a méhem és ahogy gyarapodott a bébi,levált.

Azóta eltelt 7 év és hála Istennek BABÁS VAGYOK!6hetes!!!

Ugye nem lesz baja a babámnak?

2008. nov. 5. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem ne aggódj!!!Nekem is volt abortuszom,azóta a 3.babám várom.32hetes vagyok.Tudod én mindig azt mondom,ha egy nő elvetél,jobb mint ha beteg babát szülne!Úgyanis nem hiába megy el az a baba!!!Pihenj sokat,és ne idegeskedj!!!!!!!

2008. nov. 5. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is estem àt abortuszon egy éve.

Most babàs vagyok,23. hetes¨

Igaz mindig halàlra aggodom,ha egy fél napot nem érzem a picit mozogni,vagy ha jobban fàj a pocim,meg sokmindentöl még a mai napig halàlra aggodom magam,de amikor megyek vizsgàlatra és uh-t csinàlnak(nàlam iminden alkalommal)

akkor könnyek közt nézem a babàmat és ugy adok hàlàt istennek.

Most nem azt mondom te is kezdj el aggodni,csak azt ha most te aggodsz az természetes,hisz minden anya aggodik,de hidd el nem lesz semmi gond¨

Arra kell koncentràlj,hogy minden rendbe van

Sok sikert!

2008. nov. 5. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem abortuszom nem volt de spontánom igen.11+6 hetesek voltunk.Rá 3 évre teherbe estem és bevéreztem többször is olyan 12 hetes korig,de egészséges lányt szültem.Most ismét babás vagyok 13+4 hetesek és nem volt semmi gondom.Én a neten megkérdeztem egy dr.nőt mik az esélyeim egy esetleges gondra azt felelte nálam valószinüleg a sárgatesttel volt gond ami mára talán?!teljesen rendbe jött.Nem terhesen végeztessek egy progeszteron vizsgálatot.Azt mondta nem valószinű,hogy baj legyen és igaza volt.A kicsi jól fejlődik ilyenkorra már tul voltam a bevérzésen és a vetélésen is..Persze sokat számit,hogy nem aggodalmaskodtam.Mégha motoszkált is a fejemben.
2008. nov. 5. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!