7 hetes terhesen picit jobban fáj az alhasam mint eddig, ez baj lehet?
Figyelt kérdés
Ma vagyok menzesz szerint 7 hetes terhes.2 hét múlva megyek orvoshoz, akkora van időpontom. Természetesen ha bármi bajt észlelnék akkor bemennénk a korházba. Ma úgy érzem, hogy jobban fáj az alhasam mint eddig ezen kívül mást nem vettem észre.Ez baj lehet vagy előfordúlhat az ilyen?Tegnap este nagyon fájt a hasam de akkor viszont úgy éreztem, hogy az ételt nem bírta a gyomrom és igy az egész hasam fájt,gyomrom,belek....Nem is alszok hú de jól mostanában meg rám törnek hanyingerek rosszullétek nem csak reggel hanem napközben vagy este bármikor.2018. nov. 3. 13:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne aggodj, nekem 12. Hétig fajt a hasam és mindig féltem nehogy baj legyen de mondta a doki h nyúlnak a mehszalagok.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon szokatlan amit érzel akkor kell csak dokihoz fordulni. Sokan írjak h normális de ugye nem vagyunk egyformák! Az érzéseid hallgass!
3/3 anonim válasza:
Szia ! Én most vagyok 9 hetes nekem inkább feszülni szokott, de nem gorcsol, egy magnerotot szoktam bevenni és elmúlik. Az emésztés nálam is lelassult, emiatt gyakran puffadok. Ha csak a kaja miatt fajdogal és nem erős mensi szeru addig nincs baj. Jó egészséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!