Normális, hogy 5 hetes terhesen fáj az alhasam és derekam? Mit lehet ez ellen tenni? Ugye ez nem ad aggodalomra okot?
Teljesen normális..változásokon megy át a tested..meg még új neki ez az egész terhesség dolog.
Szedj magne B6-ot az sokat segít a görcsökön!
jaa..és gratulálok! :-))
szerintem mindegy, hogy egyben van-e a tabletta vagy külön..csak azért a napi ajánlott mennyiséget se szabad túllépni..de gondolom a 2 tabi az rendben van!meg azt végülis nagyon túladagolni se lehet,hiszen vitaminok.
legfőképp azt érezheted, hogy nyúlnak a méhtartó izomszalagok, mert ugye növekszik a méhed és egyre nagyobb hely kell neki..ezek nem rossz dolgok,csak max. néha kellemetlen érzés.
Azt úgy konkrétan nem érezni,hogy mikor mije fejlődik ki a babának..de vannak olyan oldalak,ahol utána tudsz nézni,hogy az 5. héten hol tart a fejlődésban a babó..
boldog babavárást!
:-) akkor oké..
az is teljesen normális, ha beszéltek hozzá..
én sajna ebben nem tudok nyilatkozni,mert még nem vagyok terhes (vagyis remélem,h az vagyok mára-holnapra nem várom )..de egyszer már voltam ( de annak a terhességnek meg vetélés lett a vége 5és fél hetesen) szóval sokat nem tudtam ilyennel tölteni az időm..de hagyjuk is ezeket a szomorú témákat!
Tök jó dolog,h beszéltek hozzá és hogy ennyire várjátok! :-)) én is így tennék..az tuti!
Én 2x1 Magnerotot szedek. Nekem jobban bevált, mint a MagneB6. Nekem elég izmos a hátam, a derekam, így "csak" a 9-10. héttől fájt a derekam. Aztán elmúlt, és 15 hetesen visszajött :)
Mi is beszéltünk a babához, ahogy a 7. héten láttuk hogy dobog a szíve. :)
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!