Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 5 hetes terhese...

Normális, hogy 5 hetes terhesen fáj az alhasam és derekam? Mit lehet ez ellen tenni? Ugye ez nem ad aggodalomra okot?

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 16:02
 1/7 eszo ***** válasza:

Teljesen normális..változásokon megy át a tested..meg még új neki ez az egész terhesség dolog.

Szedj magne B6-ot az sokat segít a görcsökön!

jaa..és gratulálok! :-))

2012. jan. 24. 16:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi tegnap óta szedem:)
2012. jan. 24. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Az jó, ha most úgy szedem, hogy külön magnézium és külön b6 tabletta napi 2? Jaa és, ha fáj a az alhasam akkor az jeletheti, hogy most alakul ki valamije vagy sem?
2012. jan. 24. 16:09
 4/7 eszo ***** válasza:

szerintem mindegy, hogy egyben van-e a tabletta vagy külön..csak azért a napi ajánlott mennyiséget se szabad túllépni..de gondolom a 2 tabi az rendben van!meg azt végülis nagyon túladagolni se lehet,hiszen vitaminok.

legfőképp azt érezheted, hogy nyúlnak a méhtartó izomszalagok, mert ugye növekszik a méhed és egyre nagyobb hely kell neki..ezek nem rossz dolgok,csak max. néha kellemetlen érzés.

Azt úgy konkrétan nem érezni,hogy mikor mije fejlődik ki a babának..de vannak olyan oldalak,ahol utána tudsz nézni,hogy az 5. héten hol tart a fejlődésban a babó..

boldog babavárást!

2012. jan. 24. 16:14
 5/7 A kérdező kommentje:
ÓÓÓ, köszi azokat az oldalakat már láttam:D Ti is beszéltetek már hozzá ilyenkor vagy csak én (mi) várjuk ennyire a párommal?
2012. jan. 24. 16:17
 6/7 eszo ***** válasza:

:-) akkor oké..

az is teljesen normális, ha beszéltek hozzá..

én sajna ebben nem tudok nyilatkozni,mert még nem vagyok terhes (vagyis remélem,h az vagyok mára-holnapra nem várom )..de egyszer már voltam ( de annak a terhességnek meg vetélés lett a vége 5és fél hetesen) szóval sokat nem tudtam ilyennel tölteni az időm..de hagyjuk is ezeket a szomorú témákat!

Tök jó dolog,h beszéltek hozzá és hogy ennyire várjátok! :-)) én is így tennék..az tuti!

2012. jan. 24. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 2x1 Magnerotot szedek. Nekem jobban bevált, mint a MagneB6. Nekem elég izmos a hátam, a derekam, így "csak" a 9-10. héttől fájt a derekam. Aztán elmúlt, és 15 hetesen visszajött :)

Mi is beszéltünk a babához, ahogy a 7. héten láttuk hogy dobog a szíve. :)

18 hkm

2012. jan. 24. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!