Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt steretném meg kérdezni...

Azt steretném meg kérdezni hogy.32hetes terhesen az FL: értéke:64,1 volt.33 hetesen megint mentem uéltra hangra ott meg csak 55 volt az FL. érték. Ez hogy lehet? Van okom az aggodalomra?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ne aggódj ! Én az első terhességemnél a baba BPD-jével jártam így.35 hetesen mértek 95mm-t, 37 hetesen meg 93mm-t. Ha egy picit is arrébb rakja a doki a jelet akkor már több miliméterrel eltérő értéket fog kapni. Nálunk sem volt semmi probléma.
2009. okt. 26. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs okod aggodalomra! Gondold végig. Ugyanott ugyanaz a személy ugyanaz a gép volt? Ha igen akkor is egyszerű elírás szaga van! Nyugodj meg, ha baj lenne, a doki mondta volna!
2009. okt. 26. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ezeket éltem meg én is .hol kissebbnek, hol nagyobbnak, aztán megint rövidebbnek mérte a doki a lányom lábát.Teljesen oda voltam, ma már fel sem akadok ezen, hogy olyan kutyafuttán uh-nak meg hogy hétről hétre kissebb a gyerek...nevetségesek!!Ne aggódj, nem figyelik hogy tuti oldalt van e a gyerek vagy belefordúl kicsit a képbe.ilyenkor már a kis szivét nézik jobban.
2009. okt. 26. 19:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is folymatosan ez van, hol a feje kissebb, hol a combija rövidebb. Már megszoktam, nem kell kiakadni rajta. Főleg mióta az uh gép jósolgatja a bab súlyát, na az még egy pontatlan dolog. Barátnőmnek 4 kilos nagyfejű gyereket jósolt az uh gép és annyira beparázottt, hogy császárt kért. Erre kivettek belőle egy teljesen átlagos 3.5 kg-os normál fejű bébit. Ha a doki nem szól hogy bármivel gond van akkor ne túráztatsd magad feleslegesen :-)!
2009. okt. 26. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!