19 hetes vagyok alacsony az afp értékem és több magzatvíz van a kelleténél, van ok az aggodalomra?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 09:33
1/4 anonim válasza:
nekem is alacsony lett de azt is nézd hogy mindenhol más a jo van ahol 0,40 től van ahol 0,80 tol ...nekem 0,61 lett.holnap megyek uh ra..Neked mit mondtak az uh után?Hány éves vagy?
2/4 anonim válasza:
Nekem 0,7 volt. Elküldtek genetikai tanácsadásra, ahol csináltak genetikai ultrahangot (18.héten), semmi eltérést nem láttak sem akkor, sem az előző, 12.heti genetikain. A doki mégis azt mondta, hogy az életkorom miatt ő ajánlja az amnio-t. 1% az esély arra, hogy kromoszómaeltérés van. Hát, én belementem, mert ismerem magam, nem tudnék nyugodtan lenni. Holnap csinálják meg, már nagyon izgulok. Egyébként neked mi az érték? Az orvosod mit tanácsol?
3/4 anonim válasza:
Az első babánál (is) alacsony lett az afp-m+ több volt a magzatvíz 24 évesen.Elküldtek genetikai tanácsadásra,az uh-on minden oké volt de 20 hetesen megcsinálták a magzatvíz mintavételt,amit nem is bántam mert én is agyon izgultam volna magam.Egészséges kisfiúnk született.Azóta eltelt 2 és fél év,babát várok.Még rosszabb lett az afp-m mint az első babánál.Uh-on itt is minden oké.Másik dokim van,másik kórházba kellett genetikai tanácsadásra mennem.Itt jóformán elküldtek és kinevettem h mit akarok itt ezzel az eredménnyel,mondván ez még belefér.Nem hagytam magam és megcsináltattuk a chorionbiopsziát.Nem bírtam volna a hónapokig tartó aggódást.Minden rendben az eredménnyel,kislányt várunk :)
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!az Afp 0,68 lett utána elmentem ultrahangra ott a méreteivel minden rendben csak több a magzat víz ma megyek 4d-re és jövőhét keddre kaptam a genetikai vizsgálatra időpontot.augusztusba töltöm a 27 évemet.
2011. máj. 3. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!