Kismamik. Veletek is előfordul ez?
jesszus...hát neked sem könnyű.
nekem elvileg szülésre hazajön a párom ha a bébink is úgy akarja.szept. 15re vagyok kiírva ö pedig szept. elején haza is jön.biztos a hormonoknak is van szerepe a hangulatváltásban mert mi már nagyon sokat voltunk egymástól távol munka miatt de mindig el tudtam fogadni és egész jól bírtam.de mióta babánk lesz azota elég nehéz.
neked pedig nagyon sok erőt és kitartást kívánok.remélem haza ér a párod szülésre.
boldog babavárást és szép napot.
Én most 22 hetes vagyok, de Párom a 32. héten ugyancsak ki fog menni dolgozni külföldre és sajnos a szülésre sem tud majd hazajönni. Ez kettönk döntése volt és nem azt jelenti, hogy lemondana rólunk, csak így hosszútávra gondolkodunk és a legjobbat szeretnék a Picurkánknak. Most amennyit csak tudunk együtt vagyunk, de engem is kerülget a sírás, ha belegondolok, hogy Párom nélkül kell világra hozni a Kicsimet. De ha meg belegondolok, hogy amikor már 4-5 hónapos lesz a Kicsi és mehetünk utána, egy rendezett, nyugodt környezetbe, akkor az valamennyire vigasztal.
Boldog Babavárást mindenkinek és sok kitartás a hasonló cipőben járó Kismamiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!