24hetes kismamik. Nektek is előfordul ilyen?
Nekem is volt ilyen,volt hogy egy-két napig, de legutóbb egy hétig eltartott.A lényeg az hogy mindennap érezd megmozdulni, az nem baj, ha nem olyan aktívan, és nem olyan sokszor érzed. Ezt a dokimtól is kérdeztem és ő mondta. Szerintem egyébként ez attól van, hogy elfordul, és esetleg befelé rugdal, és lefelé, mert akkor már nem érezni annyira mintha a hasfaladat rúgja. Azóta az enyém visszafordulhatott, mert megint a hasfalaom érzem és ugyanolyan intzitással mint régebben, és most lent egyáltalán nem is érzem, pedig a múltkor én is nagyon lent, és gyengén érztem a mozgását, most meg egészen máshol, és erősen.
Szóval a lényeg az, hogy minden nap érezd hogy megmozdul.
Köszi a válaszokat!Valamennyire megnyugodtam.Azért vagyok ilyen parás,mert első babám,és nem tudom ilyenkor mi normális,és mi nem.De akkor ezek szerint nem csak az én picikém "csinálja"ezt.Mindig megijeszt :)
Boldog babavárást nektek!
Szia! Én is örülök, hogy feltetted ezt a kérdést. 24 hetes vagyok szintén és 2 napja én is alig érzem mozogni, néha mocorog, de közel sem annyira intenzíven mint eddig. A melegfrontra gondoltam eddig. Azt vettem észre, hogy a frontokra reagál ennyire "erősen". Nekem az esőt sem szerette. Ma reggel már mocorgott kicsit, de én sem vagyok nyugodt, nekem is első baba :)
További problémamentes babavárást neked
Szia!
De jó hogy nem csak az enyém csinálja, ma reggel már én is paráztam, néha megmozdul az enyém is de csak gyengén érzem, bár én megfigyeltem, hogy esős, rossz idő előtt egy nappal már ez van, még akkor is ha aznap süt a nap, másnapra viszont biztosan itt az eső. Már várom, hogy vége legyen a rossz időnek, mert én imádom érezni, így tudom, hogy jól van.
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!