Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24hetes kismamik. Nektek is...

24hetes kismamik. Nektek is előfordul ilyen?

Figyelt kérdés
2napja nem érzem rendesen a babámat.Mitől lehet ez?Ha érzem is akkor nagyon gyengén és nagyon lent.Mi lehet a baj?
2010. máj. 4. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen,volt hogy egy-két napig, de legutóbb egy hétig eltartott.A lényeg az hogy mindennap érezd megmozdulni, az nem baj, ha nem olyan aktívan, és nem olyan sokszor érzed. Ezt a dokimtól is kérdeztem és ő mondta. Szerintem egyébként ez attól van, hogy elfordul, és esetleg befelé rugdal, és lefelé, mert akkor már nem érezni annyira mintha a hasfaladat rúgja. Azóta az enyém visszafordulhatott, mert megint a hasfalaom érzem és ugyanolyan intzitással mint régebben, és most lent egyáltalán nem is érzem, pedig a múltkor én is nagyon lent, és gyengén érztem a mozgását, most meg egészen máshol, és erősen.

Szóval a lényeg az, hogy minden nap érezd hogy megmozdul.

2010. máj. 4. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést. Én 25 hetes vagyok, és 2-3 napja aggódom, hogy alig mozog a babám, minden nap érzem, de nagyon gyengén, és nem olyan sokat. Talán vmi frontot éreznek. De ezek szerint normális.
2010. máj. 4. 22:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Valamennyire megnyugodtam.Azért vagyok ilyen parás,mert első babám,és nem tudom ilyenkor mi normális,és mi nem.De akkor ezek szerint nem csak az én picikém "csinálja"ezt.Mindig megijeszt :)

Boldog babavárást nektek!

2010. máj. 4. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is örülök, hogy feltetted ezt a kérdést. 24 hetes vagyok szintén és 2 napja én is alig érzem mozogni, néha mocorog, de közel sem annyira intenzíven mint eddig. A melegfrontra gondoltam eddig. Azt vettem észre, hogy a frontokra reagál ennyire "erősen". Nekem az esőt sem szerette. Ma reggel már mocorgott kicsit, de én sem vagyok nyugodt, nekem is első baba :)

További problémamentes babavárást neked

2010. máj. 5. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

De jó hogy nem csak az enyém csinálja, ma reggel már én is paráztam, néha megmozdul az enyém is de csak gyengén érzem, bár én megfigyeltem, hogy esős, rossz idő előtt egy nappal már ez van, még akkor is ha aznap süt a nap, másnapra viszont biztosan itt az eső. Már várom, hogy vége legyen a rossz időnek, mert én imádom érezni, így tudom, hogy jól van.

29 hetes km

2010. máj. 5. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
hello, az első válaszadó vagyok. Nekem is az első babám, és én is parázok mindig ha ilyen van. Azért is kérdeztem a dokinál is, védőnőnél is, más kismamáknál is, és mindenkitől ezt a választ kaptam, hogy az a lényeg hogy mozogjon valamennyit. A doki még azt is mondta hogy ilyenkor még elég nagy helye van, és sokszor csak a vizet rúgja, azt meg nem érzed, mert pont úgy helyeszkedik, hogy nem találja el a hasfaladat. Meg azt is mondta, hogy el is lehet fordulva, és befelé rúg, és azt megint nem érezni annyira. EGyébként az én babám is mikor eső van, hidegfront, akkor szokott nyugisabb lenni.
2010. máj. 5. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Nekem ma már aktívabb. :)
2010. máj. 5. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!