Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik. Veletek is előfordul...

Kismamik. Veletek is előfordul ez?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok.sokat érzem mocorogni a babucimat és mostanában mióta egyre jobban és erősebben érzem annyira elönt a boldogság hogy meghatódok és megkönnyezem.ez tök normális vagy lehet attól hogy a párom hiánya miatt vagyok sokkal érzékenyebb?párom külföldön dolgozik és 4 havonta jár haza.vagy a hormonok?amúgy minden sokkal jobban megvisel és nagyon hamar elpityeredek.akár öröm akár bánat akár egy tök átlagos dolog ér :D
2010. jún. 25. 08:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kicsit lejjebb én tettem fel hasonló kérdést, bár én még csak a 26. héten vagyok. Ugyan ezen megyek keresztül :) ezek szerint nem vagyunk egyedi esetek :D hormonoktól lenne?! ezek szerint... :) boldog babavárást kívánok neked és jó egészséget!
2010. jún. 25. 08:26
 2/13 A kérdező kommentje:

:D köszi a választ.

érdekes dolog különben.itt ülök a gép előtt és ahogy a pocimra teszem a kezem egyből beindul a picur és annyira boldoggá tesz.meg sokszor elszomorodok hogy szegény férjem ezt nem is tudja kiélvezni hogy mocizik a picur mert 14 hetes voltam mikor elment.annyi mindenről lemarad...de sajnos muszáj így lennie.30 hetes leszek mikor hazajön 2 hétre.majd akkor egy picit ö is tudja élvezni a dolgot . már nagyon várjuk.

ezek a fránya hormonok :D

amúgy hogy vagy ? hogy viseled ezt a furcsa időt?

2010. jún. 25. 08:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, hogy elöntenek a könnyek. Igen, ezek a hormonok:D Én is sokat pityergek, mikor hallgatok ilyen gyerekekről, vagy babákról, vagy anyukákról szóló dalokat:D

Ez bizony végig ilyen lesz szerintem, pláne, ha elkezdesz vásárolni a babának, aztán elkezded kivasalni a kis ruhácskáit, és azon tűnődsz, hogy hogy lehet valakinek ilyen kis édes lábacskája, kezecskéje. Vagy ha beszélgetsz a babáddal, mert én szoktam, akkor is elönt a boldogság, aztán meg jönnek a könnyek. És a baba ugyanezt érzi, amit te (4d-s uh-n voltam 28. hetemben, és ahogy feküdtem az asztalon, mosolyogtam, és a baba is mosolygott odabenn:D)

33+3 hkm:D

2010. jún. 25. 08:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Érdekes bizony, nekem is most mocorog folyamatosan :) életem legszebb élménye. Sajnálom, hogy ilyenkor távol kell lennetek egymástól. De biztos ti is annyira hiányoztok neki, mint ő neked. már nem sok, 2hét és itt lesz veletek :) kitartás, akkor lesz csak igazán "örömsírás" :D időjárás? hát, amíg nincsen 30fok nagyon jó, ilyenkor elvagyok. te hogy bírod?
2010. jún. 25. 08:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Mivel nekem a volt férjem külföldön dolgozott, és tönkre is ment a házzaságunk, így megértelek. Mindkét szempontból, én 27 hetes vagyok de már az elejétöl elbögöm magamat.

Igaz a párom itt van mellettem mindig, max 3 napra megy el és vele sokkal boldogabb vagyok mint valaha a volt férjemmel.

Viszont mondhatni valamit valamiért. A párod a pénzért lemond erröl. Ilyen mindig is volt és mindig is lesz.

2010. jún. 25. 09:02
 6/13 A kérdező kommentje:

A férjem NEM lemondott rólunk. csak kint kell dolgoznia legalábbis ha fent akarjuk tartani a házunkat.kint legalább keres annyit hogy szépen megéljünk.nagyon nehéz hogy nincs itt velünk és nagyon hiányzik is,és mi is nagyon hiányzunk neki.nem jó kedvéből dolgozik kint de mivel más hogy nem tudnánk fedezni a havi kiadásainkat felnőtt ember módjára végig gondoltuk és arra jutottunk hogy ki kell hogy mennyen mert itthon az életben nem fogunk tudni annyit keresni hogy azt a havi 200 ezret elő teremtsük.

úgyhogy nem lemondott rólunk.nagyon is szeretjük egymást és így közel 2000km távolságból is nagyon boldogok vagyunk.amikor tudunk mindig beszélünk és amikor haza jön arra a kis időre akkor is maximálisan boldogok vagyunk.tudjuk mit miért vállaltunk.

és azt hogy leírtam milyen nehéz hogy nincs itt mellettem nem siránkozásnak szántam csak leírtam hogy igenis nehéz nélküle de mi vállaltuk mert muszáj.de nem lesz örökre igy...

2010. jún. 25. 09:33
 7/13 A kérdező kommentje:

08:47

én is bírom azért ezt a hülye időt. bár amikor olyan szomorkás meg esős akkor nagyon fáradt vagyok és élni való kedvem sincs.de amikor naposabb akkor elvagyok.

kicsit álmos vagyok általában meg néha fáj a fejem de ez szerintem a vérszegénységem miatt is lehet. 9.én készülök megint 4D-re. 23 hetesen voltam és nagyon jó volt :D akkor nem tudott ott lenni a férjem de 9.re pont azért kértem hogy eljöhessen és láthassa a pici lányát:D nálatok mi lesz ? tudni ?

2010. jún. 25. 09:37
 8/13 anonim ***** válasza:
ma 08:47 vagyok, mi is voltunk 23 hetesen uh-n, de úgy alukált a kis drágám, hogy a keze-lába az arca előtt, mindezt befordulva. Úgyhogy ott nem láttunk konkrétan belőle semmit :) viszont előtte a genetikain azt mondta az orvos, hogy fiú (nekem nem engedték nézni a monitort) de én is kezdetektől úgy érzem, hogy kissrác. mi a csalódás miatt se megyünk 4D-re, majd megnézzük most már élőben, sajnos idő se nagyon lenne rá, mert éppen költözésben vagyunk, és elég sok az ügyintézés vele. Ha meg időm engedi inkább pihenek, mert elég fárasztó már pakolni is. Kitartást kívánok neked, nagyon nehéz lehet a férjed nélkül végigcsinálni, nem is csodálom, hogy ugrál a hangulatod, velem itt van a párom, de néha én is elbőgöm magam :) mi lesz a leányzó neve? :)
2010. jún. 25. 11:18
 9/13 A kérdező kommentje:

nekünk is az arca előtt volt a kis keze folyton :D olyan édi ..kis szégyenlős.az ultrahang előtti nap kérdeztem a férjem hogy ö mennyire szégyenlős, mert én nagyon és azt mondta hogy ö is eléggé. így sejtettem hogy picurink sem lesz magamutizós :D

Laura lesz a kicsi lányunk de ha végére mégis fiúcska lenne arra is fel vagyunk készülve,abban az esetben Balázs lesz.Abszolút mindegy hogy milyen nemű :D én kisfiú párti vagyok inkább a párom meg kislány,de amikor megmondták hogy úgy néz ki hogy kislány pont ugyan olyan boldog voltam mintha azt mondták volna hogy kisfiú :D teljesen mindegy. nálatok milyen név lett választva ? vagy ha még nem tudjátok mik jöttek szoba?

2010. jún. 25. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Az én férjem is külföldön dolgozik, mint a ketten kint dolgoztunk de én most nem tudtam visszamenni hisz 33 hetes kismama vagyok. Már 3 hete egyedül vagyok vagyis a pocaklakóval, nagyon rossz így, én is elsírom magamat nagyon gyakran, nem azért hogy sajnáljanak, soha nem szerettem sajnálkozni, de ilyenkor a hormonok miatt érzékenyebb az ember. Én soha nem voltam 1 hétnél többet a párom nélkül, de ez is közös döntés és muszáj megérteni. Szerintem a férjednek sem könnyű, de azért neked még nehezebb, és amikor nagyobb terhes leszel, akkor sem lesz könnyű. Nálunk apa nem is biztos hogy hazaér szülni, így lassan ezzel a gondolattal is megkel barátkozzak. Kitartást!
2010. jún. 25. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!