Milyen esetben jöhetek el táppénzre?
Én bolti elado vagyok, sört kellett pakolnom, mert nem akartam ki szúrni a kollégáimmal. El veteltem.
Azóta újra terhes vagyok, és szarok mindenkire, a gyereked rajtad kívül senkit nem érdekel, nem fogják azt mondani, ülj le pihenj ha rosszul vagy.
Én ahogy eljutottam nőgyógyászhoz, azonnal fel vetettem magam tappenzre....
Nem
Kötelező tp és szabadság kiírása nélkül elengedni minden terhességgel öszefüggésbe hozható vizsgálatra/ beavatkozásra elengedni
Fogalmam sincs mi a munkád de te magad írtad le hogy szerinted nem vettek fel senkit sem és számítanak rád. Ami végülis nem baj csak gondolkozz el kicsit. Ha ilyen a lelki állapotod és a fizikai állapotod, mivel ahogy látom stresszelsz ebben a kérdésben, így azt tanácsolom ne törődj senkivel sem csak magaddal. Hidd el egyik sem fog valószínűleg segíteni neked ha megszorulsz, vagy bemenni látogatni a kórházba ha baj lesz. Ne foglalkozz velük, éld az életed. Menj el táppénzre ha az orvos is úgy látja és szerintem a magas RR, illetve a diabetes-ed miatt biztosan így látja.
Pihenj sokat, nyugodj meg, várd a babócád érkezését. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!