Milyen esetben jöhetek el táppénzre?
Általában a főnök el szokott engedni ezekre a vizsgálatokra
Táppénzre csak veszélyeztetett terhesség esetén mehetsz,
Beszéld meg a nőgyógyászoddal
Ez az, hogy rajtam múlik és én nem tudom azt mondani, hogy ennyi volt és nincs tovább mert bűntudatom van a kollégáimmal szemben, pedig egyik sem érdemli meg.
De ha bármi baja lesz a babámnak akkor majd szidhatom magam, de az nem fog akkor már segíteni.
Olyat senki nem fog mondani. Megvárod amíg valami baja lesz a babának v most nem értem..
Én a 36. hétig dolgoztam, szóval tudom milyen végig szenvedni,de én nem voltam veszélyeztetett, mert bírtam is dolgozni.
De ha te el akarsz menni onnan, akkor nem tudom mit szenvedsz, mi a fontosabb, a munkahelyed vagy a gyereked?
Ha a főnök eddig nem gondoskodott utánpótlásról az az ő baja, elküldöd neki a papírt, oszt csókolom
Menj csak el táppénzre, de ugye tudod h havonta kell új papírt kérned a nőgyógyásztól a javaslatra h táppénzre vegyenek? Tehát ha kaptál október elején akkor most nov elején is kell kérned az újat. Feltéve ha 9es kóddal írtak ki.
Ez igy hulyeseg, amin gondolkozol.
Nogyogyaszod egyertelmuen azt szeretne, ha mar nem dolgoznal.
Biztos nem viccbol irta ezt a papirjaidra.
Ha a babadnak barmi baja lesz, az a te felelosseged lesz.
Ugy oszinten, ha ennyire csak a kollegaid szempontjait nezed es oket sajnalod, akkor ez nem volt felelos gyerekvallalas.
A gyerek ele nem helyezhetsz senkit es semmit, foleg ha az o, a ti egeszsegetek a tet.
Ezt gondold at.
Egyszerű: kérdezd meg az orvost, hogy csak rutinból küldött táppénzre (szokásuk), vagy tényleg veszélyes dolgoznod.
Elsővel tőlem is állandóan kérdezte az orvos, hogy mikor megyek már, de valójában nem voltam veszélyben, sőt az aktív élet használt, trombofíliásként feküdni lett volna kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!