Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az utolsó hetekben nem kellene...

Az utolsó hetekben nem kellene gyakrabban járni a védőnőhöz?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok, december közepére vagyok kiírva. Utoljára okt. közepén látott a védőnő, akkor azt mondta, hogy nov. végén menjek legközelebb. Nem mintha hiányozna, mert elég nagy lúzer a nő, szinte egy kérdésemre sem tud válaszolni, csak kicsit fura, hogy másoktól azt hallom, hogy gyakrabban mennek.
2008. nov. 5. 10:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a 30.héten voltam, legközelebb a 36.héten megyek. Kíváncsi leszek, hogy utána kell-e menni gyakrabban, de remélem nem, mert én sem szeretek hozzá járni. Itthon még nem is volt.

Bár egyszer említette, hogyha van rá igényem, mehetek többször.

Szerintem védőnője válogatja...

Üdv, 35 heteske.

2008. nov. 5. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Én eddig 2-3 hetente jártam a körzeti védőnőhöz, most már hetente megyek. 36 hetes vagyok.

A központi védőnőkhöz összesen 4* kellett mennem, de oda nem is vágytam volna többször.

2008. nov. 5. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én is havonta voltam a 36-ik hétig. Onnantól kell hetente járni. Én szivesen megyek, mert jó fej, és már máshová ugysem nagyon mászkálok el, de többektől hallottam, hogy nem nagy segítség nekik a védőnőjük. Boldog babavárást! 37 hetes kismama.
2008. nov. 5. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

29 hetes vagyok és nekem azt mondta tegnap a védönő,hogy mehetek gyakrabban-eddig négy hetente jártam.Azt mondta ez igazán a vizeletminta-fehérje és a vérnyomás ellenőrzése miatt fontos a 30 hét után.

2008. nov. 5. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is azt mondta a védönőm,hogy 30hét után sürüben kell járnom egész pontosan 2 hetente.

33hetes kismami

2008. nov. 5. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!