Mit tegyek terhesen egyedül?
2 éve vagyunk/voltunk együtt párommal.
Nagyon link életet él. Állandóan a haverok, ide oda mászkálás, fű, alkohol. Próbáltam megváltoztatni mert szeretem. De az igazsag az hogy nem nagyon ment nagyon elzüllött. És amire nem számítottam terhes lettem. Hozzá teszem hogy fogamzásgátló szedése mellett, valamint a gyógyszer ellenére is nagyon vigyáztunk mindig és lám mégis. Mindenki nagyon örült a hírnek amikor elmondtuk de az igazsag az hogy az öröm ellenére ottvolt bennem is és mindenki másban hogy se munka se semmi. Valamint az apukára nem lehet számítani mert magyaran szólva semmire kellő és amint pénz van a kezébe elszórakozza.
A döntés az én kezemben volt. Nem vetettem el a babát. 12 hetes terhes vagyok. Rengeteget idegeskedem ezáltal volt kissebb vérzésem is ami miatt veszélyeztetett terhes lettem. Mikor terhes lettem nem dolgoztam épp munkakeresésben voltam. Szóval most annyit tudtam tenni hogy beregisztraltam a munakanelkuli kozpontban de sajnos tamogatast onnan sem kapok. A szuleim mellettem allnak , hazakoltoztem hozzajuk. Tamogatnak amiben csak tudnak de nem nagyon szeretnem hogy ok tartsanak el. Munkat is probaltam keresgelni de egy kis faluban terhesen nagyon nehez, sehol sem akarnak alkalmazni. Plane hogy veszelyeztetve vagyok. Az apukat nem tudom hova tenni. Azt sem tudom hogy egyaltalan akarom e majd hogy a gyermekem megismerje. A kerdesem az lenne hogy volt e esetleg valaki hasonlo cipoben? Mit tudnatok javasolni?
Megeszed, amit főztél.
Erre mit lehet javasolni? Így jártál.
Járj be a városba dolgozni, más is ezt teszi.
Nemcsak falu létezik.
Muszáj lenne pénzt keresned, egy gyereknek sok dolog kell.
Amúgy bátor vagy és felelőtlen, mert egy alkoholista, füvező ember a gyereked apja, és ez nem jó dolog.
Igen gondoltam arra is hogy eljárjak dolgozni csak az a baj hogy veszélyeztetve vagyok és a vérzés mellett nagyon nehéz olyan munkát találni ami nem megerőltető. Valamint ha elmondom a munkáltatónak, hogy kismama vagyok biztosan nem fogok kelleni.
Igen bátor és felelőtlen döntés volt de ez már így alakult, úgy éreztem ha ennyire jönni akar a baba hogy védekezés mellett is becsúszik akkor nem vetethetem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!