Aki egyedül maradt terhesen (apuka elhagyta) hogyan élte meg?
Sziasztok. Mármint magát a terhességet. Az eleje kicsit rázós volt most vagyok a 24. Hétben kb 4 napja megint erzem
Hogy egyedül vagyok és depressziós, hiányzik az hogy valaki aki az apja érdeklődjon a pici iránt, persze szüleim barátok vannak és segítenek de ez nem ugyanaz. Tudom ha megszulom könnyebb lesz, de addig hogy éljen túl? Ki volt ilyen helyzetben? Köszi a valszokat
Én voltam. Minek foglalkozol olyannal, aki nem érdemli meg?
Nem kell túllelkizni a dolgokat. Ha ez a helyzet, akkor az így van jól.
Miért hagyott el? Egyáltalán nem érdeklődik?
Nevére veszi a gyereket?
Az első vagyok. Sajnálom, hogy nem értékeled a válaszom, pedig pont a lényeget akartam neked mondani, a tapasztalataimból építkezve, így másfél év, plusz ha a terhességet is beleszámítjuk, több mint két év távlatából.
Persze hogy fáj, persze, hogy rossz, persze, hogy hiányzott egy férfi. De ez a férfi nem az a férfi, aki elhagyja a terhes nőjét, és a gyerekét, mert az ilyen nem férfi, hanem egy mocskos féreg. És amit írtam, azt arra értettem, egy ilyen mocskos féreg után nem kell epekedni. Hiányozzon valaki, aki tényleg szeret. Úgy igazán. Aki nem hagy ott a legnagyobb szükségben, akire számíthatsz. Nagyon nehéz egyedül az egész, igen. Ha erre vagy kíváncsi. De egyben a világ legjobb dolga is. Én örülök, hogy a donor nem él velünk, mert őt is csak ki kellene szolgálni. De mint sokan, én is hiszek abban, hogy úgyis vissza fogja ő ezt kapni az élettől. Az egyik legaljasabb dolog a világon elhagyni a nőt, aki a férfi gyerekét várja, és a gyereket elhagyni.
És egy jótanács, aztán vagy megfogadod vagy nem, de pereld be. Kell az a gyerektartás, és ne kitalált név legyen az apa nevének helyén.
És bocsánat, hogy egyúttal offolok, de ti mit mondtok ezzel az egész helyzettel kapcsolatban a gyereketeknek? Hogyan meséltek neki a donorról?
én örüök hogy nem látott elhízva és felpuffadt fejjel, pigmentfoltosan, szelesen, depisen, hajnalban járkálósan.
el tudtam magam fogasni, nem volt megfeleltségi kényszerem és kb el sem tudom képzelni milyen lenne valakivel pl ha a babát magam melé veszem, neki hely sem lenne, vagy rá is mosni, szárítón sincs soha hely, vagy rá is főzni, és hogy a marék leheletnyi időmben sem pihenni, hanem vele törődni nem is bírtam volna, rámentünk volna szerintem.
köszi a lepontozást ezért válaszolhattam...
amúgy de komolyan gondolom, el sem tudom képzelni, milyen lehet plusz fővel, jelenleg csak teherként tudok rá tekinteni ha itt lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!