Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki egyedül maradt terhesen...

Aki egyedül maradt terhesen (apuka elhagyta) hogyan élte meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Mármint magát a terhességet. Az eleje kicsit rázós volt most vagyok a 24. Hétben kb 4 napja megint erzem

Hogy egyedül vagyok és depressziós, hiányzik az hogy valaki aki az apja érdeklődjon a pici iránt, persze szüleim barátok vannak és segítenek de ez nem ugyanaz. Tudom ha megszulom könnyebb lesz, de addig hogy éljen túl? Ki volt ilyen helyzetben? Köszi a valszokat

2015. ápr. 24. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Pedig az a normális, ha a gyereknek 2 szülője van. Nem tudod, miből maradtatok ki...Mindketten. Mindhárman.
2015. ápr. 27. 10:43
 12/13 anonim ***** válasza:

lehet sok veszekedésből, lehet teljes önbecsülés hiányból, lehet abból, hogy félhullán nem kell szétteni a lábam, vagy a hajnali sterilizálás mellett neki állni főzni, én tudom miből maradok ki.

a terhesség elején is csak azt kaptam, munka után ne aludjak, várnak a barátok...

2015. ápr. 27. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:
az a baj nem tudhatjuk , hisz nem elhetunk parhuzamosan ket eletet, egy van belolunk, es most ezt tapasztaljuk meg, hogy milyen nelkule. nem tudhatjuk milyen lenne egy parral. lehet hogy a 7-es valaszolonak is mas velemenye lenne, ha olyan par lenne mellette, aki nagyon szereti es segit mindenben, aki elott nem lenne szegyellnivaloja. En meg tudom erteni az o indokait is...mindenkinek mas a prioritas. De lehet hogy o is orulne, ha valaki olyan lenne mellette, aki inkabb levenne a vallarol a gondokat, nem szaporitana. merthat ez lenne a normalis ilyenkor egy tars reszerol. En is szivesebben vagyok egyedul igy mar a terhesseg vege fele...de ezt meg lehet oldani akkor is ha van valakinek parja, hogy nem alszanak egyutt, vagy kulon vannak kicsit, amig meg nem szuletik a gyerek. Szoval mindent meg lehet oldani...de megiscsak jobb egy tarssal , egy jo tarssal, en meg mindig ugy velem.
2015. ápr. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!