Mit tegyek, hogy legalább a 36. hétig kitartsak?
És kinek hiszel, az orvosnak, vagy másoknak?
Az, hogy leszáll a has, még nem jelent semmit, akár 1 hónappal a szülés előtt is leszállhat. A baba folyamatosan helyezkedik, befordul, felkészül a születésére, ezért változik a has!
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével, ha az orvosi vizsgálatok alapján nincs okod aggodalomra, akkor inkább pihenj sokat!
Ja és az álmokra se adj, mert várandósan nm csodálom, hogy a szülésről álmodsz!
Egyetértek az előttem szólókkal.Ha bármi gond lenne, az orvos figyelmeztetett volna,hogy feküdjél,stb. Én most 36hetes vagyok,már hetek óta 2111-es a méhszájam, a doki fekvést írt elő,és azt mondta,hogy legalább a 35.hétig húzzuk ki. (Hozzátartozik,hogy az 1.kislányom a 35.héten született, szer-re minden rendben volt vele). Nagyon izgultam, nehogy most addig se húzzuk ki,de lassan kezdjük a 37.hetet(ha a Picur is úgy gondolja, de ha nem,az sem nagy baj:)
Most meg már inkább azt várom,hogy beinduljon.
Szóval ne izgulj, de ha az megnyugtat és tudsz, pihenj minél többet.
Bár itt olyan sok mindent olvas az ember (meg máshol is hall persze), ha meg akar születni a Tökmag, úgy is meg fog. Sokan meg nem tudnak pihenni,mert mondjuk van már 1 Örökmozgójuk,és mégsem indul meg a szülés idő előtt.
Előző vagyok, na, pont egyszerre írtunk kedves kérdező.
Szóval ennyit mondott a doki, hát ennél többet tényleg nem tudsz tenni.
Amit tudsz, megteszel, a többi nem rajtunk múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!