Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, hogy legalább a...

Mit tegyek, hogy legalább a 36. hétig kitartsak?

Figyelt kérdés
32hetes leszek vasárnap.Sokak szerint már lejjebb ment a hasam.Az orvos nem mondott rá semmit.Mit tegyek,hogy kihúzzam még legalább egy hónapig?Sokan mondják,hogy szerintük kora szülött babám lesz,és a terhességem elején sokszor álmodtam,hogy nagyon kicsi babám lett.Ez jelent valamit?A hasam azért is lehet lejjebb,mert másképp helyezkedik el a baba?Mikor forduljak orvoshoz?
2010. jún. 24. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:

És kinek hiszel, az orvosnak, vagy másoknak?

Az, hogy leszáll a has, még nem jelent semmit, akár 1 hónappal a szülés előtt is leszállhat. A baba folyamatosan helyezkedik, befordul, felkészül a születésére, ezért változik a has!

Szerintem ne foglalkozz mások véleményével, ha az orvosi vizsgálatok alapján nincs okod aggodalomra, akkor inkább pihenj sokat!

Ja és az álmokra se adj, mert várandósan nm csodálom, hogy a szülésről álmodsz!

2010. jún. 24. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem egy kicsit felfújod a dolgot, ha gond lenne az orvos pihenésre utasított volna! Engem is ezzel riogattak hogy koraszülött lesz a lányom, erre 3 nappal a kiírt időpont előtt szültem. Ne parázz feleslegesen!
2010. jún. 24. 14:02
 3/6 A kérdező kommentje:
AZ orvos azt mondta,hogy rengeteget pihenjek,ne mászkáljak pócoljam föl a lábam,szedjem a vasat a magnéziumot.Kedden kell hozzá mennem megint.A méhszájam 2100volt eddig.Nem mondott úgy semmit ezeken kivül.Csak annyian idegesítenek,mondják,hogy milyen lent van a hasam,meg hogy azt hitték nemsoká szülök,stb....Ezekkel már a világ végére tudnak engem kergetni.Titeket nem idegesítene.ha állandóan ezzel állnának elő?
2010. jún. 24. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal.Ha bármi gond lenne, az orvos figyelmeztetett volna,hogy feküdjél,stb. Én most 36hetes vagyok,már hetek óta 2111-es a méhszájam, a doki fekvést írt elő,és azt mondta,hogy legalább a 35.hétig húzzuk ki. (Hozzátartozik,hogy az 1.kislányom a 35.héten született, szer-re minden rendben volt vele). Nagyon izgultam, nehogy most addig se húzzuk ki,de lassan kezdjük a 37.hetet(ha a Picur is úgy gondolja, de ha nem,az sem nagy baj:)

Most meg már inkább azt várom,hogy beinduljon.

Szóval ne izgulj, de ha az megnyugtat és tudsz, pihenj minél többet.

Bár itt olyan sok mindent olvas az ember (meg máshol is hall persze), ha meg akar születni a Tökmag, úgy is meg fog. Sokan meg nem tudnak pihenni,mert mondjuk van már 1 Örökmozgójuk,és mégsem indul meg a szülés idő előtt.

2010. jún. 24. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, na, pont egyszerre írtunk kedves kérdező.

Szóval ennyit mondott a doki, hát ennél többet tényleg nem tudsz tenni.

Amit tudsz, megteszel, a többi nem rajtunk múlik.

2010. jún. 24. 14:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is folyton ezt mondta mindenki. Mamám a 34. héten már mindenkinek azt mondta, hogy mindennapos vagyok. Rettentő nagy hasam volt, és nagyon lent. Aztán a 38. hét végén szültem, és igazából még akkor sem lett volna ott az ideje, de az már másik történet :) A kismamáknak meg amúgy is lépten-nyomon azt mondják, hogy pihenjenek sokat. Nincs ott semmi gond, és ne úgy gondolj a dolgokra, hogy még addig "ki kell húzni". Telnek szépen a napok-hetek-hónapok, és jó időben jön a pici. És a terhesség alatti álmokra tényleg nem szabad adni, ilyenkor a felborult hormonok miatt álmodik az ember össze-vissza mindent. Sok könyv is írja, hogy ne keressünk a terhes álmokban értelmet, nem kell az álmos könyveket bújni, nincs jelentésük. Szóval nyugi, mert ha idegeskedsz, akkor tényleg jöhet hamarabb a baba, viszont az Miattad lesz, de azt meg nem szeretnéd :) Pihi, nyugi :) Könnyű szülést, jó babázást! :)
2010. jún. 24. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!