Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hónap után újra terhesen,...

9 hónap után újra terhesen, lenne valami baj?

Figyelt kérdés
9 honapja született a kislányom , kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok (szoptatás mellett) Szülés után viszont vérmérgezést kaptam szőrnyen rosszul lettem .Csoda hogy tuléltem .Mindenképp szerettunk volna testvért örülök is de egyben félek, mert lettek lépcisztáim illetve félek hogy utkozben lesz valami és esetleg nem élem tul ezt a szülést/terhességet:( tudom tulzásnak tűnhet de amit januárba átéltem szőrnyen megrázott.
2018. okt. 19. 20:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerinte még nem áll készen a szervezetem egy ujabb baba kihordására ..Nem is értem hiszen azota a leleteim rendben egyedül a lépcisztaim maradtak mint szövődmény és azt is csak ellenoriztetnem kell.:(
2018. okt. 20. 08:05
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Mivel indokolta, hogy ne tarsd meg? Amugy egy orvos felvazolja a tenyeket, kockazatokat es mondhatja ezek utan, hogy nem tanacsolja a terhesseg kihordasat, esetleg hogy ha te ugy dontesz hogy megtartid akkor elutasit es azt mondja menj mas orvoshoz mert o nem valal a kockazatok miatt. De olyat nem mondhat, hogy irany abortuszra.
2018. okt. 20. 08:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Én a helyedben mindenképpen kikérném egy másik orvos véleményét is.Ha ő is azt mondaná hogy nem ajánlja a terhesség kihordását,akkor elgondolkoznék rajta hogy nekem mi a fontosabb.

A már meglévő gyerekem felnevelése úgy hogy én is résztvevője vagyok a dolognak,vagy a jelenlegi terhesség amiből egyáltalán nem biztos hogy jól jövök ki és akkor két árva gyereket hagyok magam után.

Ez esetben én mindenképp az elsőt választanám,bármennyire is fájdalmas lenne abortuszra menni.

2018. okt. 20. 08:46
 14/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére utolértem azt a Dr.urat aki januárba műtött . Nagyon profi a Dr.ur és megbizom benne és ő azt mondta gondoljam át, de kockázatos lenne kihordanom a terhességet .Szoval párommal már beszéltünk és egyre inkább a felé hajlunk hogy igy nem merjuk bevállani .:( Jövőhéten még Uh és utána megbeszéljük a dokival a továbbiakat.Viszont a műtéttől ismét félek.. És nagyon rossz:(
2018. okt. 20. 09:56
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Hogyhogy vérmérgezést kaptál? Gondolom volt valami oka, ez kiküszöbölhető.

A kis korkülönbség nem vészes, sokan vállalnak így tervezetten babát.

A lépciszta gondolom megint nem ok az abortuszra, bár ehhez nem értek.

A helyedben kikérném másik orvos véleményét is, van még időtök.

2018. okt. 20. 10:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Már foglaltam időpontot egy jó orvoshoz. Mindenképp szeretnék minnél több véleményt meghallgatni , de leginkabb jó orvosét. Bent maradt szülés után 4 cm es méhlepény és rá11 napra lázas lettem stb és küretet végeztem . A lépcisztammal egyenlőre ellenőrzésre kell járnom .
2018. okt. 20. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Keress egy jó orvost, aki ért a veszélyeztetett terhesekhez, és nem első gondolata az erőszakra való bíztatás, s mindkettőtöket, mamát és babát is teljesértékű páciensként kezel. Tegyél meg mindent, hogy mindketten jól jöjjetek ki ebből a nehéz helyzetből.
2018. okt. 20. 23:01
 18/19 anonim ***** válasza:
91%
Kérj másik orvosi véleményt, mert ezek sántítanak! Inkább klinikát keress meg, ahol van mód, hogy egymással is konzultáljanak. Az, hogy bennmaradt a lepényből és ki kellett kürettel szedni, nem ok a mostani abortuszra véletlenül sem. A szervezeted felkészült, hiszen megfogant a gyermeked, illetve 8 hónap még van ugye szülésig... A lépciszta követhető ultrahanggal, ráadásul előny, hogy most tudnak róla. Szóval keress valami értelmes orvost!
2018. okt. 21. 13:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosok szeretnek teljes biztonságra játszani, és a legkisebb kérdőjelre abortuszt javasolni. Ha 9 hónapja szültél, akkor megfelelő terhesgondozás mellett nem lesz semmi bajod. Nagyon sokan szülnek még kisebb szünettel a teherbeesések közt. A szülés utáni fertőzés aligha miattad volt, és nem szükségszerű, hogy ismétlődjön. Fertőzést amúgy abortusz alatt is simán lehet kapni. Keress egy megbízható, lelkiismeretes szülészt, aki végigkíséri a terhességet. Ha örülsz a babának, ne vetesd el egy orvosi vélemény alapján, legalább többet kérj ki, hogy veszélyes-e az egészségedre most ez a terhesség. Ha amúgy minden rendben van már veled, akkor nem lesz az, maximum kicsit nagyobb odafigyelést igényelsz majd.
2018. okt. 21. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!