9 hónap után újra terhesen, lenne valami baj?
Figyelt kérdés
9 honapja született a kislányom , kiderült hogy 6 hetes terhes vagyok (szoptatás mellett) Szülés után viszont vérmérgezést kaptam szőrnyen rosszul lettem .Csoda hogy tuléltem .Mindenképp szerettunk volna testvért örülök is de egyben félek, mert lettek lépcisztáim illetve félek hogy utkozben lesz valami és esetleg nem élem tul ezt a szülést/terhességet:( tudom tulzásnak tűnhet de amit januárba átéltem szőrnyen megrázott.2018. okt. 19. 20:25
1/19 anonim válasza:
Nehogy az orvost kérdezd erről. Amúgy is mi a kérdés, már terhes vagy, ez van.
2/19 anonim válasza:
A védekezés szó mond neked valamit? Eszem ágában sem lett volna újra teherbe esni!
3/19 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem . De mindegy is , nem várok többet ettől a csoporttól vagy mi ez. Én azért örülök a babának lesz , ami lesz .
2018. okt. 19. 21:43
5/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit tegyek?Segitségért jöttem nem bunko kioktatásért..
2018. okt. 19. 21:45
6/19 anonim válasza:
Én keresnék egy jó orvost a helyedben, akiben megbízom, és végig felügyeli a terhességet, az nagyon megnyugtató tud lenni.
7/19 anonim válasza:
De most áruld már el, hogy mit vársz tőlünk erre mit válaszoljunk? Menj el egy orvoshoz, az majd megmondja, ez nem olyan jellegű kérdés hogy megkérdezed hogy mit főztetek ma este.
Válaszoltunk erre meg besértődsz.
8/19 anonim válasza:
Ne aggódj. Nálunk 11 hó a korkülönbség. Első szülés szörnyű volt, második egy álom.
9/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem a nődokimmal és ő szerinte semmiképp ne tartsam meg . Várjak a testvérrel..:(
2018. okt. 20. 07:26
10/19 anonim válasza:
És ezt mivel indokolja? Orvos nem mondhat ilyet csak ismerteti a kockázatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!