Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyat lelkiismeret furdalás...

Iszonyat lelkiismeret furdalásom van?!? Mit tegyek hogy ne érezzem ezt?

Figyelt kérdés
Nagyon kínos a dolog! A férjemnek se merem bevallani! Kiderült h valószínűleg kisfiú lakik a hasamban de én mióta az eszemet tudom lányra vártam! Mindig! Tudom h fő az egészség, én is ezt mondtam mindig dr most valahogy nem tudok örülni! A legrosszabb h mindenki lelkesedik hogy fiú, ferjem szája fülig ér nekem meg olyan lelkiismeret furdalásom van az érzédeim miatt! Reggel ota potyognak a könnyeim! Mit tegyek hogy ne legyen ez?? Bár most borzalmas anyának érzem magam... aztán még csak úton a baba... kérlek ne hurrogjatok le nagyon.. nagyon rosszul érzem magam így is...
2018. okt. 16. 08:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Nos, hát először is én azt mondom hogy ne gondolj arra hogy te ettől rossz anya leszel, és lelkifurdalásod se legyen.

Nem te vagy az első és nem is az utolsó aki vágyik az egyik nemre és végül mikor az ellenkezőt kapja akkor mondjuk úgy hogy "csalódik".

Viszont biztos vagyok abba hogy amint eltelik pár nap másképp fogod látni,érezni a dolgokat. Elmúlik ez a kis csalódás ami most benned van. Mert mégha közhely is az azért tény hogy a legfontosabb hogy egészséges legyen.

Gondolj azokra a dolgokra amiket majd együtt csinálhatok, hogy lesz egy pici pasid aki majd a mindent jelenti neked. Később ha lesz tesó, ő pesig még lehet lány és legalább lesz egy bátyó.😊

A barátnőm is kislányt akart végül van egy másfél éves kisfia, mindig azt mondja nekem hogy nem cserélné el 1 lányért sem. Hidd el te is így leszel. Imádni és szeretni fogod és elsem tudod majd képzelni hogy neked ne ő legyen.😊

2018. okt. 16. 09:59
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Mi is teljesen kislányra készültünk, nem is gondoltam sosem, hogy fiú lesz. Aztán mikor kiderült, hogy kisfiú, kellett egy pár nap az agyamnak mire megszoktam a gondolatot. Egyre jobban megbarátkoztam a dologgal, vártuk nagyon. Aztán a születése után majdnem elvesztettük. Azóta jelentéktelen dolognak tűnik mégjobban a fiú vagy lány lesz probléma.

Egyébként nagyon örülünk neki, következőnek is szívesen fogadnánk kisfiút, de igazából mindegy.

Minden jót😊

2018. okt. 16. 10:49
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Akkor én szerencsés vagyok, lányt szerettem volna és lány lett. Szerintem normális amit érzel, szerintem én is így éreztem volna.
2018. okt. 16. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

Az első terhességemkor én is lányt szerettem volna. A férjem is tudta, bár neki mindegy volt. Együtt voltunk az ultrahangon, mikor mondta a szonográfus, hogy fiú, én bőgtem. Hazáig sírtam, hogy én nem akarok fiús anyuka lenni. Pár nap múlva már madarat lehetett velem fogatni, hogy fiam lesz.

A másodiknál már el sem tudtam volna képzelni, hogy lányom legyen, teljesen fiús anyukának könyveltem el magam. Aztán közölték, hogy kislány. Akkor már nagyon örültem neki.

A harmadik terhességem missed ab.-bal végződött.

Most a 4. terhességnél már teljesen mindegy, hogy mi lesz, csak egészséges legyen.

2018. okt. 16. 11:54
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
Első terhességem, férjem és én is lányt szeretnénk. Nem is jött szóba, hogy fiú, viszont végül fiú nevet is választottunk, és úgy szoktam izlelgetni most már a dolgot, mert még nem tudjuk , hogy fiú vagy lány. Viszont az talán segíthet, hogy ha elképzeled azokat a szítuációkat, amiket eddig elképzeltél egy kisfiúval, és szerintem pikk pakk össze barátkozol a gondolattal. Ha pedig megszületett és a mellkasodra rakják, már az örömtől és szeretettől fogsz pityeregni. Eltudom képzelni, hogy mit érzel, én is már teljesen bele éltem magam, hogy kislányom lesz, fejben már meg van a babaszoba, ha elsétálok egy rózsaszín cipő mellett, mindig arra gondolok , hogy milyen cukin fog neki állni, és az sem segít, hogy anyum is két halomra veszi a rózsaszín ruhákat (első unoka, tehát nagyon lelkes) de hidd el, hogy ennél a nem várt dolgonál sokkal erősebb az anyai ösztönöd, és amikor megszületik elsem tudod képzelni, hogy eddig miért nem kisfiút akartál. :) Sok sikert a babóhoz. :)
2018. okt. 16. 12:32
 16/16 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok, köszönöm. Biztos imádni fogom ha már a kezemben lesz. A férjem nagyon lelkes, pedig eddig ö is lányt akart nagyon. Na majd megbarátkozom a dologgal. Addig is jó érzés hogy ti nem ítéltek el. köszönöm nektek csajok.
2018. okt. 16. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!