Toxémiaszűrésen magas kockázat?
Figyelt kérdés
Ma kaptam meg az eredményemet, ami magasnak számít 1:127-hez. Volt valaki, akinek szintén magas lett? Szedtétek az Aspirint? Volt végül probléma a terhesség alatt?2018. okt. 10. 21:27
11/14 anonim válasza:
Sziasztok nálam még rosszabb a helyzet 1:9 jött ki...szerintetek lehet esélyem legalább a 35 hétig kihúzni? Ti hogy vagytok?
12/14 A kérdező kommentje:
Nálam szerencsére minden rendben van, jó a vérnyomásom,semmi vizesedés. Szedem a napi 150 mg Aspirint. Most vagyok 29+5, remélem így marad minden.
Te is elkezded szedni?
2019. febr. 7. 19:31
13/14 Hevnek válasza:
Én 31+5 napnál járok, 150 mg Aszpirinnel minden okes. Kb 7kg-t hiztam eddig, nincs vizesedés,vérnyomásom is oke,cukrom is. A héten voltunk babamozomin, ahol flowmetriat is néztek (Nekem a lepény keringése miatt lett magas a kockázat), azt mondta a szonografus-szuleszno, hogy tankönyvi értékű minden nálam és a babánál is és ezzel a korai toxemia szűréssel riogatják a kismamákat...Na nem tudom, nem mentem bele a témába pedig nagy szakmai tapasztalata van de úgy vagyok vele, ha eddig szedtem az Aszpirint, akkor a 34.hétig szedni is fogom. :) Nálad mi okozza ezt a magas kockázatot?
14/14 Zsöff85 válasza:
Jó nagy gyökér doktornő. Az esetleg nem jutott eszébe, hogy azért van rendben minden mert szeded az Aspirint?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!