Vannak itt olyanok akik magas down kockázat miatt elvetették a babájukat?
Erre azt tudom neked írni, hogy csináltass tesztet a 12. Hétben es vetesd le a magzatvizet, ami 4 hét alatt ad eredményt.
Van olyan ismerősöm, akinek minden vizsgálat ko eredményt hozott, megis beteg gyermeke született.
a szomszédoknak meg kozoltek, hogy ne számítson semmi jora es egészséges gyereke született.
33 eves vagyok, elso baba, lombik.
Nekem is pozitiv lett a down tesztem, de a genetikai uh hala Istennwk jo, szoval nem mentunk el a magzatviz vetelre.
Az a baj, hogy ezek a tesztek becslesek mi mar banjuk is, hogy megcsibaltattuk.
Az afp egy elavult vizsgálat, talán jövőre már benne sem lesz a protokollban. Ugyanis az afp vizsgálat simán lehet rossz egészséges baba mellett és simán lehet jó beteg baba mellett.
Ha 33 éves vagy a 16 hét után csináltathatsz 4-es tesztet, elég megbízható, és ott az amnioszintézis. Nem kell tőle félni, az az 1% vetélési kockázat akkor is megvan, ha otthon fekszel és semmit nem csinálsz.
Ha félsz, ne bízd a véletlenre, most már arra is gondolnod kell, hogy egy beteg baba milyen hatással lesz az 1. gyermekedre. Ne rettegd végig a terhességedet, csináltasd meg ezeket a teszteket, ezek 97%-os megbízhatóságúak.
Ettől függetlenül meg bízz a babádban!
nagyon egészséges és boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!