Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyanok akik magas...

Vannak itt olyanok akik magas down kockázat miatt elvetették a babájukat?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok akkor? Mekkora volt a kockázat? Hány hetesen derült ki? (33 éves vagyok, az előző terhességemnél már nagyon megijesztettek az orvosok hogy down-os lesz a baba, küldözgettek mindenféle vizsgálatra még 20-22 hetesen is, szerencsére egészséges babám lett. Ismét babát várok, de nagyon félek...)
2013. okt. 10. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Erre azt tudom neked írni, hogy csináltass tesztet a 12. Hétben es vetesd le a magzatvizet, ami 4 hét alatt ad eredményt.

Van olyan ismerősöm, akinek minden vizsgálat ko eredményt hozott, megis beteg gyermeke született.

a szomszédoknak meg kozoltek, hogy ne számítson semmi jora es egészséges gyereke született.

2013. okt. 10. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:

33 eves vagyok, elso baba, lombik.

Nekem is pozitiv lett a down tesztem, de a genetikai uh hala Istennwk jo, szoval nem mentunk el a magzatviz vetelre.

Az a baj, hogy ezek a tesztek becslesek mi mar banjuk is, hogy megcsibaltattuk.

2013. okt. 10. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem negatív lett az integrált teszt, mégis azt mondták hogy problémás lehet. Azt nem tudom hogy miért, talán az afp lett annyira rossz. Most majd próbálok nyugodtabb maradni...
2013. okt. 11. 07:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Az afp egy elavult vizsgálat, talán jövőre már benne sem lesz a protokollban. Ugyanis az afp vizsgálat simán lehet rossz egészséges baba mellett és simán lehet jó beteg baba mellett.

Ha 33 éves vagy a 16 hét után csináltathatsz 4-es tesztet, elég megbízható, és ott az amnioszintézis. Nem kell tőle félni, az az 1% vetélési kockázat akkor is megvan, ha otthon fekszel és semmit nem csinálsz.

Ha félsz, ne bízd a véletlenre, most már arra is gondolnod kell, hogy egy beteg baba milyen hatással lesz az 1. gyermekedre. Ne rettegd végig a terhességedet, csináltasd meg ezeket a teszteket, ezek 97%-os megbízhatóságúak.

Ettől függetlenül meg bízz a babádban!

nagyon egészséges és boldog babavárást kívánok!

2013. okt. 11. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!