Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az őrületbe kergetnek ezzel a...

Az őrületbe kergetnek ezzel a hülyeséggel, ti is voltatok így?

Figyelt kérdés

Mikor valaki kérdezi és elmondom, hogy szinte semmilyen tünetem nincs a terhességem miatt, (talán kétszer ha rosszul voltam, sosem hánytam, mindent meg tudok enni, nem undorodom semmitől, nem vagyok fáradékony, stb. ) azonnal mindenki azzal jön, hogy tuti hogy fiú lesz, mert a fiúkat könnyebb kihordani, a lányok meg megviselnek. Hagyjuk már, ennek semmilyen alapja nincsen! Biztos volt, akinél véletlenül pont így történt, de kérnék szépen ellenvéleményeket :D

Engem nem szokott semmi felidegesíteni, tök türelmes vagyok, de egy vidéki kisvárosról van szó ahol nagyjából mindenki ismer mindenkit. Csak az idő alatt amíg leugrok a boltba, 5-6 ember megszólít, én meg kedvesen válaszolok, és kivétel nélkül mindenki ezzel jön! Édes mindenki hogy érdeklődik és hálás is vagyok, mert sokat jelent, de komolyan ez a butaság még ennyire a köztudatban van? Ennyien elhiszik?

2018. okt. 10. 09:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

1. terhesség: hányás, szédülés, ájulás. Abortusz lett a vége (16 éves voltam)

2. terhesség: semmi tünet, nagy kerek has, kiírt napon született, fiú.

3. terhesség: semmi tünet, kis csúcsos has, kiírt előtt 1 héttel született, lány.

4. terhesség: semmi tünet, 6. héten elhalt, missed ab.

5. terhesség: semmi tünet. 8. hétben vagyunk.

2018. okt. 10. 13:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A 30. hétig hánytam, húst és tejet nem bírtam enni és inni, mert rögtön visszajött. Kisfiam lett :)
2018. okt. 10. 13:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem ilyet mondott volna valaki, hogy a fiút könnyebb kihordani, nincsen rosszullét...úgy szájba vágtam volna,hogy csak lesett volna 😑 15 hétig szenvedtem a kisfiammal éjjelnappal...

jelenleg megint várandós vagyok, most is ugyanúgy ramatyul vagyok..de még nem tudjuk a nemét 😊

nekem a hasam formájából jósolgattak, még ha sétáltam az utcán vadidegenek is hangosan mondták,hogy tuti kisfiú 😂mert, hogy csúcsos

2018. okt. 10. 14:34
 24/27 anonim ***** válasza:

Nekem mindenki azt mondta, hogy biztos kislány, mert az ultrahangokon takargatta magát, szégyenlős, meg rosszulléteim is voltak... tuti kislány...

Előző ultrahangon 100% fiút mondtak, bár még csak 25 hetes vagyok :)

2018. okt. 10. 22:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem két lányom van!! Egyikkel sem volt bajom!! Az elsővel vendéglátóztam az 5. Hónapig! Nem hánytam nem voltam fáradt!! Nem igaz hogy a lányokat nehezebb kihordani
2018. okt. 11. 12:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Hugom is rosszul volt eleg sokaig hanyt, szedult stb es fia lett :)
2018. okt. 13. 07:32
 27/27 anonim ***** válasza:
Fiúkkal rosszul vagy lánnyal nem mert vigyázz rád ez igaz. de többi idegenek,utca emberektől okoskodás nem szép. kérdezik hogy vagy,mi van babádal az okés. josolnak az idegesitő
2021. nov. 11. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!