Meg mindig nem birok belenyugodni. Ciklusz szerint 8 hetes vagyok, uh szerint 4. Minden rendben?
Figyelt kérdés
Az orvos csak annyit mondott, hogy varjak egy hetet, utana csinaljunk meg egy uh-t. Ertem en, higy keson fogant, de ennyire?? Augusztus 9.-en volt meg utoljara, peteeres nem tudom, mikor lehetett.2018. okt. 4. 17:04
11/12 anonim válasza:
Nekem is ezt mondták és mindket gyerek 6. Honapra sikerult, ami atlagosnak mondhato. Mint irtam nekem 2 hettel vegig kisebbet mértek, a doki egesz vegig ugy kezelt, higy valoszinu nem a kiirt napjan szulok, evidenciaba tartotta higy a ciklusaim hol 28 hol 45 stb naposak, és még 15 napos tulhordast kovetoen is csak az en keresemre inditotta meg a szulest. A magzatviz teljesen tiszta volt.
12/12 A kérdező kommentje:
Ugy nez ki, hogy nem fejlodik rendesen es el kell vetetni :((
2018. okt. 11. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!