Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg mindig nem birok belenyugo...

Meg mindig nem birok belenyugodni. Ciklusz szerint 8 hetes vagyok, uh szerint 4. Minden rendben?

Figyelt kérdés
Az orvos csak annyit mondott, hogy varjak egy hetet, utana csinaljunk meg egy uh-t. Ertem en, higy keson fogant, de ennyire?? Augusztus 9.-en volt meg utoljara, peteeres nem tudom, mikor lehetett.
2018. okt. 4. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg bármikor teherbe lehet esni. Ha nem annyira rendszeres a ciklusod akkor nem is érdemes azt figyelembe venni.
2018. okt. 4. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem Augusztus 5-en jött meg. Szeptember 26-án voltam a dokimnál uh.. Akkor már látta az egy centis embriót szívhangot is.. Viszont elötte két héttel csak egy 4mm üres petezsákot.. Szerintem ne szresszelj.. Én is megijedtem mert az ultrahangon is azt mondtak hogy ez nagyon kicsi.. De látod össze kapta magát 2 hét alatt... Mikor voltál uh?
2018. okt. 4. 17:10
 3/12 A kérdező kommentje:
Tegnapelott voltam, nekem is csak egy kicsi 5*4 mm-es valamit latott, azt mondta, nagyon pici, max 4 hetes. Viszont szept. 14.en gyenge poxitivat teszteltem (akkor az egy hetes lehetett??), kedden reggel mar egy hatarozott csik sikerult. Ma voltam vervetelen is, de csak holnap lesz eredmeny
2018. okt. 4. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Ne izgulj!! Akkor az ott van a hasadban!! Van ideje növögetni!! :) De majd írj hogy miujság veletek...
2018. okt. 4. 17:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Rendben :)
2018. okt. 4. 17:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem a szegedi klinikán voltál?:D

Két lehetőség van: vagy azért ennyire kicsi, mert nem fejlődik rendesen, vagy azért, mert később volt az ovuláció. Ha ez volt az első UH, akkor az orvos egy lelet alapján nem fogja azt mondani, hogy missed ab., pláne, ha kívánt terhesség, mert benne van a pakliban, hogy tényleg csak azért kicsi, mert elcsúszott a ciklusod.

2018. okt. 4. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
A ciklusaid szabalyosak? Hany naposak? Nekem 2 hetes diffi volt akozott amit mértek és akozott, ahany hetes a naptar szerint voltam....szabalytalan ciklusokkal..hol 30 hol 40 hol 50 nap....
2018. okt. 4. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugy volt hogy kissebb volt mint ahogy mensi alapján számoltam , először nálunk is csak petezsak latszodott akkor elvileg 6hetes voltam gyakorlatilag nemtudom , aztan 2het múlva mar láttuk őt :)

Most 13hetes vagyok , minden rendben a kicsivel :)

Ne izgult itt pár nap is nagyon sokat számít :)

2018. okt. 5. 00:34
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem Szegeden voltam, Romaniaban elek, egy jo hirnevu maganorvosnal voltam :)

Remelem igazatok lesz es nincs ok aggodalomra, mar alig varom a kovetkezo uh-t, hogy megnyugodjak

2018. okt. 5. 08:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Alapbol nem szabalyos a ciklusom, mielott elkezdtem tabit szedni (3 eve) volt, hogy 25, volt, hogy 40 napra jott, viszonylag gyakori volt az is, hogy egy-egy menzesz kimaradt. Voltam anno orvosnal ezzel, de nemigen tudtak mit kezdeni velem, azt mondtak, nehez lesz majd teherbe esnem. Ehhez kepest rogton osszejott, amint abbahagytam a fogamzasgatlot :)
2018. okt. 5. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!