Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második baba.18 hetet kezdem...

Második baba.18 hetet kezdem holnap, még nem érzem a mozgását. Ez így rendben van még?

Figyelt kérdés

Mikor aggódjak?

Szeptember 11-re kaptam a dokimhoz időpontot genetikai uh-ra. Szabadságon van. Bemegyek valamelyik reggel a kórházba, de addig is szeretném a véleményeteket kérni.

2018. aug. 21. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Elsőt mikor érezted? Mellső vagy hatsofali a lepény?

Nekem is második és 18.hetet töltöm csütörtökön és minimális mozgást érzek.

Szerintem 1-2het és biztosan erezni fogod Őt😍

2018. aug. 21. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

Attól is függ mikor érzed, hogy hol tapadt meg.Nem tudom milyen a vedonotokkel a kapcsolat ha jó menj be hozzá, hogy hallgassatok meg a szívét.Attol tuti megnyugszik te is.

Én a 20.dik héten kezdtem érezni a második babamat,fura volt mert az első gyerkocot már a 16.dik héten éreztem.

2018. aug. 21. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
Persze, rendben van. A 16-20. hét között érezhető az első magzatmozgás. Még bőven benne vagy. :)
2018. aug. 21. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

1. 15 héten éreztem először, oldalt tapadó lepénnyel.

2. 17-18 hézen, mellső falival.

3. 17 héten, mellső falival, kb a 19 héten éreztem őt újra, azóta néhány naponta nagyon kis óvatosan érzem őt.

20+5hkm

2018. aug. 21. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz.Én tegnap töltöttem be a 18. hetet és szinte semmit nem érzek.Pár napja voltam uh-n ott minden rendben volt.Vannak ilyen hős anyák akik állitólag már a 12. héten érzik a mindössze 5 centis magzat mozgását...na persze.Ezekre ne hallgass.Van aki csak a 20-22.héten kezdi el érezni.
2018. aug. 22. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!