Akinek jó lett a kombinált teszt eredmény (1:13000,1:30000) és az uh is rendben volt 13 hetesen, akkor bízhatunk benne, hogy egészséges a baba?
Volt olyan valakinek, hogy minden jó és mégis beteg a baba, vagy lehet bízni ezekben az eredményekben?
Előre is köszönöm szépen, ha írtok! :)
Most őszinte vagy megnyugtató választ vársz?
Megnyugtató: persze, minden rendben lesz.
Őszinte: ezek csak arányszámok, az ultrahang és a vérvizsgálatok sem 100%-osak. Úgyhogy az a biztos, ha már megszületett.
De ne idegeskedj, mert az tényleg nem tesz jót a babának.
Az az igazság, hogy komplikáció bármikor lehet, és lehet hogy a down-kór szűrés 100%-os és egészséges lenne, de aztán valami miatt koraszülött lesz, vagy oxigénhiány lép fel a szülés alatt...
Nekem pl ráírták hogy kockázat spontán szülésre a 37. hét előtt: 1:209, és 36+3-ra született, de szerencsére teljesen fejletten és egészségesen, szóval ezek tényleg csak arányszámok.
(Down-szűrés 1:20430, Ed/pat: 1:50000)
Ezek arány számok ahogy írták előttem is.
Ismerősnek 1:6 lett,meg 4 fölötti nyaki redővel,ciszták voltak az agyában veséjében a babának,mondták neki,hogy ne reménykedjen,mert az amnió ilyenkor csak protokol az abortuszhoz.És egészséges okos,lassan iskolás nagyfiú.
Nekünk is kb ilyesmik jöttek ki ami neked,és egészséges,már 16 hónapos örökmozgó:)
Edward és Patau lett 1:30000 :)
Én is bízom benne, hogy minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!