Van itt valaki aki missed ab után mensi nélkül azonnal teherbe esett? Velem ez történt. Rendben zajlott a terhesség, kellett valamit pluszban szedni?
Itt inkább az a kérdés a miért szexeltetek után, hogy miért óvszer nélkül?
Kéttlem, hogy találsz olyan sorstársat, aki bevallaná, hogy hülye volt.
Nekem spontán vetélés utàn (plusz kikapartak, mert bent feküdtem a kórhàzban) egy menzesz volt, utána nem jött meg, minden rendben zajlott.
Te tenni semmit nem tudsz.
Az egyesnek és a kettesnek: ha minden rendben van a műtét után, a vérzés elmúltával lehet élesben babaval is próbálkozni, nemhogy szexelni. Csak az ilyen begyepesedett, szemellenzős idióták hajtogatják ezeket a hülyeségeket... Már nagyon-nagyon rég megdőltek ezek a teoriak...
Engem a két hetes kontrollrol úgy küldött haza a doki, hogy egy-ket napon belül peteéresem van és húzzunk bele. Sajnos nem jött össze a dolog, de ez csak az épp aktuális nátha-járás miatt volt és nem is érdekes ebből a szempontból.
Kedves kérdező, fogalmam sincs nálad mi volt az oka, én utólag tudtam meg, hogy valószínűleg a pajzsmirigyem segített rá arra, hogy elvesztettem a pocaklakom. Ha ez vigasztal en összetenném a kezem egy ilyen "balesetert" és rohannék a dokihoz vervizsgalatra, rendben van-e tsh-m, sargatest stb.... Ne foglalkozz ilyen hülyékkel, csak próbáld meg kiküszöbölni azt amin egyszer már elcsusztal
Kedves kérdező!
Rendben van veletek minden?! (Nekem a műtét után kiderült, hogy leiden mutációm van, én mindenképp várok a következő babával még a haematológus véleményéig, bár mi is megszakítással védekezünk. Eddig egy méhenkívülim és a missed ab volt az elmúlt 2 évben, így nem hinném, hogy így teherbe eshetnék...)
Kedves utolsó! Engem 2 hónapja műtöttek és szigorúan 6 hétig el voltunk tiltva a házasélettől és 3 menzeszt ki kell várni a próbálkozással..... nem teória, minden eset más. Nem a kérdező az utolsó aki így esett teherbe, van akinek több, van akinek kevesebb időt "írnak elő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!