Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36. héten normális BPD érték,...

36. héten normális BPD érték, a HC viszont alacsony. Volt valakivel ilyen?

Figyelt kérdés
Ma voltunk ultrahangon, a BPD értéke a terhességi kornak megfelelő, ám a HC, azaz a fejkörfogat nagyban eltér, 31 hetesnek felel meg. Az eddig leleteken csak a BPD érték van leírva (ami fejét illeti), így nem tudom eddig milyen volt. A többi értéke normális. Van valakinek hasonló tapasztalata?

#terhesség #ultrahang értékei #magzati értékek
2018. szept. 28. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Orvos mit mondott? Áramlás értékek jók voltak? Önmagában ez az eltérés lehet mérési hiba, vékonyabb testalkat, de súlyosabb baj tünete is.
2018. szept. 28. 23:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Az orvos nem mondott semmit, a HC értéket nem is említette, én néztem meg az UH képen. A BPD-je pár nappal kevesebb mint kellene, erre mondta (mivel az inzulinrezisztenciám miatt diétán voltam), hogy ne tartsam olyan szigorúan ezt a diétát már a szülésig.
2018. szept. 29. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Jaj ez annyira idegesítő tud lenni, ra se nagyon neznek az ember leleteire..

Nekem volt ugyanilyen eset, ossze vissza mertek a gyereket allandoan, vegul elmentem magánUHra 39 hetesen, mert 2 lelet kozott 1 kg kulonbseg volt, egyik ksebb masik nagyobb..

Ott nyugalomban megmertek a babat.

2018. okt. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!