Kisebb lett a hasam . Gond lehet?
sziasztok .
20 hetes terhes vagyok .
3 .ik baba.
eddig elegge latszott hogy terhes vagyok . de 3 napja mintha eltjnt volna a hasam teljesen .
az elejen olyan 12 hetes korban,ereztem a baba mozgasat is azota semmi. pedig szerintem ha akkor ereztem a babat most megjobban kene mar.
aggodok hogy nem e lett valami baj vele.
nemtudom hogy osszefugg e de egy hete haszmalnom kell a betadin kupot mert rosszlett a mehnyakrak szuresem p3 as lett az eredmeny.
11 en megyek ultrahangra.
jovoheten pedig vedonohoz termeszetes ott is rakerdezek .
de addig is ha valakinek volt hasonlo tapasztalata vagy tudna hozzaszolni barmit nagyon orulnek. koszonom a valaszokat.
Ha nem érzed a baba mozgását AZONNAL KORHAZ!!!!!!!!
Basszus 3. Babánál ne legyél már ennyire felelőtlen! A védőnő mit tud tenni veled? semmit. Azonnal nődokit hívni!
Hát 20 hetesen már fura ha nem érzed mozogni. Hol helyezkedik el, azt tudod?
Orvoshoz menj el és ne itt várd a tapasztalatokat mert ez tök egyéni!
remélem már rég a dokidat hívod, vagy bementél egy Nögyógyászati rendelöbe/kórházba.
Drukkolok hogy minden legyen, de kérlek ne itt várd a megoldást.
Mindenképp írd meg mi lett.
Eléggé felelőtlen vagy, hogy képes voltál várni 2 hónapot, rugások nélkül, rég orvoshoz kellett volna menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!