Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek a terhesség hányadik...

Nektek a terhesség hányadik hetétől jelentkeztek a "tünetek"?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a klasszikus hányás, fáradékonyság, netalán ájulás meg hasonlókra. Mikortól éreztétek, hogy babát vártok?
2018. okt. 3. 08:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lányomnál a 7. héttől kezdtem rosszul lenni és hányni, most a fiamnál a 6. héttől. Mindkettőnél a 16. hét után múlt el végleg, elsőnél 14 hetesen lett jobb, most viszont már 10 hetesen kezdett javulni (de az azt megelőző időszak lényegesen rosszabb volt, mint az elsővel).
2018. okt. 3. 10:37
 12/18 anonim ***** válasza:
7. hét körültől ólmot fáradtság, egy poharat alig bírtam tartani, úgy éreztem mindjárt kiesik a kezemből. Kb. 10 héttől émelygés, hányni nem hánytam, de mindentől émelyegtem. 12. hét után elmúlt. 16. hét körül aranyér, kb. egy hétig tartott mire nem fájt. Magzatmozgásokat csak a 20. hét körültől éreztem, mert első falon tapadt a lepény. 30. hét körültől volt valamennyi lábdagadás, a vége felé kicsit rosszabbodott. 39 héten született meg a babám.
2018. okt. 3. 10:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Kisfiammal a 13. Heten kezdtem hányni, de nem gólt vészes. Most 6 hetes vagyok és semmi tunetem.
2018. okt. 3. 11:00
 14/18 anonim ***** válasza:
13. hét elején elkapott egy erős hányinger de azelőtt se volt semmi, és azóta se. :)
2018. okt. 3. 11:58
 15/18 anonim ***** válasza:
6.héttől. Hányás, mellfeszülés, gyengeség, gyakori vizelési inger :)
2018. okt. 3. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:

6.héttől mindkét terhességemmel.

A fiammal a 10.hétig tartott,most a lányommal csak a 8.hétig szerencsére.

2018. okt. 3. 12:43
 17/18 anonim ***** válasza:
5-6. héttől volt fáradékonyság, émelygés, gyengeség. Még most is tart, a 11. héten járok.
2018. okt. 3. 13:39
 18/18 anonim ***** válasza:
A legelső tünet a mellbimbó iszonyú érzékenysége volt, ami a menstruáció előtt is szokott nálam jelentkezni, csak most sokkal intenzívebb volt. Ekkor csináltam tesztet. Mivel a ciklusom nem rendszeres, így az elmaradt vérzésre nem tudtam alapozni. Majd a 6. héten némi hányinger. A 7. héttől ez átcsapott hányásba is esténként... (plusz édes dolgoktól: gyümölcsjoghurt, csoki), mellette elképesztő fáradtság érzés, amilyet még soha nem éreztem. Most a 12. héten járok, kezdenek enyhülni a tünetek végre, kivétel a mellfájdalom, de ahhoz már "hozzászoktam". De ez mindenkinél más. Pl édesanyámnak semmilyen tünete sem volt velem.
2018. okt. 16. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!