Nektek a terhesség hányadik hetétől jelentkeztek a "tünetek"?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a klasszikus hányás, fáradékonyság, netalán ájulás meg hasonlókra. Mikortól éreztétek, hogy babát vártok?2018. okt. 3. 08:47
2/18 anonim válasza:
Nekem kb a 8.héttől kezdődött és még mai napig is tart a hányás(igaz már csak reggel 1x).
15hkm
3/18 anonim válasza:
Nem jelentkezett semmi tünet, akkortól éreztem, hogy babát várok amikor már aktivan éreztem a mozgását
4/18 anonim válasza:
A 3.-at várom, 7 hetes vagyok, egyikkel sem volt semmi bajom, eddig most sincs. :) Nem mindenkinél jelentkeznek tünetek, van, aki egyszer sincs rosszul, más meg végig hány, émelyeg.
5/18 anonim válasza:
Nem voltak tipikus terhestüneteim.
4 hetesen kimarast a menzesz, és úgy 20-22 hét körül kezdett nőni a hasam.
6/18 anonim válasza:
Fáradékonyság, aluszékonyság a legelejétől a 13. hétig. Hányás, émelygés 6-7. héttől a 13. hétig.
Nem ájultam el, de mindig alacsony a vérnyomásom.
Nem tudom mit értesz azon, hogy mikor éreztem, de nekem két hetet feküdni kellett, hát elég nyomasztó volt, hogy lehet valami baja lesz, akkor tudatosult bennem.
9/18 anonim válasza:
6. héttől hányinger, 7. héttől hányás, nagyon irigykedek azokra akinek semmilyen tünete nem volt, mázli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!