5 HETES kismamik hogyan éreztétek/érzitek magatokat ilyenkor?
Figyelt kérdés
Mik a tünetek? Izgultok? Esetleg akinek már volt egy vetélése, hogyan gondolkodik most?2010. jún. 23. 12:28
21/31 anonim válasza:
11.22-es, gartulálok :-)
Kérdező, voltál dokinál? mit látott? :-)
a 27 hetes kismami
22/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én most jöttem meg a dokitól, 8,3 mm-es szabályos petezsák.5 hetes vagyok. Ez így oké szerintetek?
2010. jún. 25. 15:41
23/31 anonim válasza:
Okés bizony!
Egyébként mikor mensiztél utoljára kedves Kérdező?
És a többiek???
Mármint akik 5-6 hét között vannak!
24/31 A kérdező kommentje:
akkor jó! :) május 19-én volt meg utoljára, és ált.30 naposak a ciklusaim, de most ez 28 volt pontosan.
2010. jún. 25. 16:24
25/31 anonim válasza:
Tök jó!! :))
Nekem május 16! :DD Nálam egy 13mm petezsák volt látható! :)
26/31 anonim válasza:
nekem május 18. és 6 mm petezsák.
27/31 anonim válasza:
Ki,hogy van azóta??? :)))
Meséljetek!
28/31 A kérdező kommentje:
Én 7 hetes vagyok, és pénteken megyünk megint orvoshoz. Akkor már lesz szívhang is. :) Nekem már mindentől hánynom kell! Elég rossz érzés, nehezen viselem. De már nemsokára vége ennek az időszaknak. Ti hogy vagytok??
2010. júl. 6. 16:11
29/31 anonim válasza:
Hú,hát Én is hánytam párszor!De ezek az émelygések! GGRR!
Hála a hasszúrka már nincs meg,és a cicik sem fájnak olyan borzasztóan!
Mi jövőhét kedden megyünk dokihoz! Most 7+2 hetes vagyok.
üdv
$
30/31 A kérdező kommentje:
Nekem nagy ritkán még vannak enyhe mensi-szerű görcsök, de szinte másodpercek alatt el is múlik. Neked mikor volt szívhang?
2010. júl. 6. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!