Hogy éreztétek/érzitek magatokat ebben a szörnyű időben, frontban?
35 hetes vagyok második babával. Én meg sem éreztem magamon, csak a 15 hónapos lányomon érzékelem hogy nyűgösebb és rosszabbul alszik.
Nem félek a fronttól. Mikor a lányommal voltam terhes, akkor is rengeteg front volt, mégsem jött előbb.
Én is 32 hetes vagyok.
Időnként kicsit fáj a fejem, de elhanyagolható. Ahogy ráéreztem, hogy itt az ideje, kértem védőoltást, újra napi 1 tbl. terhesvitamin, + vitaminok. Csupán ezekben bízhatok. A frontok talán nem is annyira viselnek meg, hacsak nem úgy, hogy ingerlékenyebb vagyok és kissé depisebb.
A legnagyobb baj inkább, hogy a kisfiam beteg lett, ma meg már a férjem is lázas és valahogy köszönhető ennek a jó kis változékony időjárásnak egyszerűen nem jövünk ki belőle. Szabályosan üldözési mániám van, hogy ne kapjak el semmit. Igyekszem ezt magamban megélni, de néha kiborul a bili. A férjemnek a frontok miatt fáj a feje, ez is zavar, mert hát azért szívemen viselem mindkettejük sorsát. Nem is kicsit.
Nagyon várom, hogy vége legyen ennek az iszonyat télnek. Vagy mi is ez?!
Tegnap például nagyon rosszul voltam. Ma már javult, nem vészes. De tegnap egész nap kényelmetlenül éreztem magam, a babám is nyomott, nem úgy feküdt, ahogy szokott, és fájt. Éjszaka többször is volt jósló fájásom, plusz magnéziumot vettem be, hogy el tudjak aludni.
Mióta terhes vagyok, nagyon érzem ezeket a hülye frontokat. :(
35 hetes kismama
32 hetes vagyok,és ezekszerint megnyugodhatok,h nemcsak én voltam nyomott tegnap egész nap.Fájt a fejem,émelyegtem,és elég sűrűn keményedett a hasam.Azt hittem be kell menni a kórházba,de ma már jobb.
Remélem csak a front,és nem lesz semmi baj.Még korai lenne....
Hát ha nem mondod, észre sem veszem, hogy front van. Viszont már nagyon várom a tavaszt, rossz ez a bezártság. Két gyerkőccel vagyok itthon és a 3.-at várom április végére.
Gondolatban már a nyárban vagyok. Unalmasak, egyhangúak az itthon töltött napok, de megpróbálom szépnek és hasznosnak megélni mindegyiket. Most indult be rajtam a fészek rakó ösztön, amit a férjem próbál elnyomni bennem. Már venném elő a babás cuccokat, de még tényleg nagyon korai.
És én is félek a betegségektől, de szerintem erről a tv tehet a riogatásával. Szép baba várást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!