5 HETES kismamik hogyan éreztétek/érzitek magatokat ilyenkor?
7+6 hetesen. nm mentünk hamarabb mivel eleve volt 2 hét várakozás, másrészt meg a szívhangot akartuk biztosra.
ne aggódj, lesz ott baba. :-) mióta próbálkoztatok? első lesz?
lényegében mi is 2 menszi után hoztuk össze ezt a pici csodát!úgy voltunk, jöjjön ha jönni akar, de még nem aggódtunk ha nem jött volna.
mi kaptunk egy képet az első UH-ról...hát az a pontocska a képen maga volt a világ közepe! ott nézegettük. aztán a 12-es héten megdöbbentünk mert egy kész baba tárult elénk :-) én meg izgultam mert jánykát szerettem volna....de kis huncut volt, szégyenlős....mostmár a pocakomról is megmondják hogy csajozok :-)
kedves kérdező!!!
ne ijedj meg ha még esetleg nincsen szívhang,azaz pulzálás.valószínű csak szikhólyag lesz és a dokibácsi visszahív majd pár hét múlva. Szóval csak semmi idegeskedés. ez természetes. nagyon keveseknél szokott ilyenkor pulzálás lenni. drukkolok nagyon, írd majd meg ide :-)
bevallom mi mikor elsőnek menünk Uh-ra, annyira feszült voltam hogy elbőgtem magamat :-)
kedves 15.18-as....hát nem lehet valami kellemes. szerencsémre nekem nem volt se hányás, se semmi, bár az álomkórt olykor elcseréltem volna egy rosszullétre!
azt mondják reggel ilyenkor enni kell pár falatot. kenyeret vagy háztartási kekszet kell az ágy mellé készíteni és elrágcsálni még felkelés előtt.
Szia!Az egyik válaszoló vagyok! :)
Én voltam dokinál,5+4 hetesen tegnap és egy 13mm petezsákban gyönyörködünk!
Remélem Ti is láttok már valamit! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!