Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki megálmodta a baba...

Van, aki megálmodta a baba nemét? Bejött?

Figyelt kérdés
Egyértelműen megálmodtam, jövő héten talàn kiderül.
2018. szept. 29. 02:37
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Elvileg bejött az álmom, ismét. :)

Kislànyt àlmodtam mèg akkor, és most tutira annak mutatja magát.

2018. okt. 26. 06:05
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én bár a terhességem alatt nem álmodtam, de előtte volt olyan álmom hogy kislányom volt, azóta megrögzötten vallom hogy lányunk lesz, 2 hét és kiderül :D
2018. okt. 26. 07:39
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Első terhességnél ikreket vártam.

Félidőnél azt álmodtam, hogy az orvos azt mondja, egyik fiú, és vsz. a másik is, de őt nem látja rendesen.

Két hét múlva az UH-on ez szó szerint elhangzott valóban...

2018. okt. 26. 08:19
 24/29 anonim ***** válasza:
Biztos nem leszek népszerű, de szerintem nem létezik ilyesfajta megérzés. Akinek az lesz amit megálmodott az véletlen, hisz 50% az esély rá.
2018. okt. 26. 13:52
 25/29 anonim ***** válasza:

Èn ùgy tudom, hogy az ellenkezője lesz, mint, amit àlmodunk. Az első babàmmal nagyon lànyt akartam, azt àlmodtam, hogy egy kislànyom született, aki születèse utàn elköszönt tőlem ( simogatta az arcom) majd eltàvolodott. Nem èrtettem, de biztos voltam benne, hogy akkor kislàny. A 18 hetes UH-on megmondtàk, hogy kisfiù. Az is lett, decemberben màr 9 èves lesz. 😊 Akkor kezdtem el gondolkodni az àlmon, ès több helyen olvastam akkor, hogy az ellenkező nemmel àlmodunk.

Majd a màsodik terhessègemmel kisfiùt àlmodtam. Ő nem köszönt el, csak megszületett. Kislànyom lett. 😊 A harmadikkal nem àlmodtam semmit, vagy nem emlèkszem rà, de ő is kislàny lett. 😍

2018. okt. 26. 14:11
 26/29 anonim ***** válasza:
Én kislányt álmodtam meg akkor mikor még nem is voltam terhes. Olyan picurka még hogy nem tudni a nemét. Kislányt és kisfiút is szeretnék úgyhogy nekem mindegy igazából hogy milyen nemű lesz.😋😍
2018. okt. 27. 07:28
 27/29 A kérdező kommentje:

Másik orvos is megerősítte, kislàny lesz!

Megálmodtam ismèt :) ahogy a kisfiamnál is többször megàlmodtam, hogy fiú lesz :)

2018. nov. 24. 15:23
 28/29 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló vagyok (ikres-gyereklopós)

Szívből gratulálok! :) Mindenkinek egészséget kívánok! :)

2018. nov. 25. 12:15
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Jó egèszsèget kívànok èn is! 😘😊

2018. nov. 25. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!