Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki megálmodta a baba...

Van, aki megálmodta a baba nemét? Bejött?

Figyelt kérdés
Egyértelműen megálmodtam, jövő héten talàn kiderül.
2018. szept. 29. 02:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki azt mondta, hogy nekünk tuti lányunk lesz, lányos anyának tudnak elképzelni és én is mindig arra vágytam, hogy kislányom születik először. Nekem meggyőződésem volt, hogy fiunk lesz, egyszerűen éreztem és mindig egy fehér bőrű, kék szemű, szőke hajú, fél év körüli kisfiúval álmodtam. Kisfiunk lett, sötét barna hajjal, kék szemmel, kreol bőrrel született, de fél éves korára pont olyan lett, mint álmomban. Nem hiszek a hókusz-pókuszokban, a babonákban, a jövendő látásban stb. , nem tudom ez mi volt, de bejött.
2018. szept. 29. 08:39
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Anyám :D mármint ő álmodta meg az én gyerekem nemét :D bejött igen, de ugye erre jó esély van, 50-50%. :)
2018. szept. 29. 09:22
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 2x álmodtam azt hogy kislány lesz. Ez melett annyira azt éreztem hogy kislány.

Kislány lesz.😊😊 Na de, tény hogy erre se lehet alapozni nekem bejött, valakinek meg már nem

2018. szept. 29. 09:38
 14/29 A kérdező kommentje:

Èn is azt àlmodtam, amit nagyon érzek az elejètől fogva :)

Kívàncsi vagyok, bejön-e majd:)

2018. szept. 29. 09:47
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Álmodni nem, de volt egy kis megérzésem, úgy a 3. hónaptól, hogy lány lesz. Előtte kérdezgettek, hogy mire tippelek, de akkor még semmi ilyesmi nem volt bennem. A 18. heti UH-n már mondták, hogy lány lesz és így is lett.
2018. szept. 29. 10:40
 16/29 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező majd írd már meg azért ha kiderült a neme, hogy bejött e neked is a megérzésed!!😊
2018. szept. 29. 10:42
 17/29 A kérdező kommentje:

Rendben, írok jövő hèten uh. után.

Szurkoljatok, hogy bejöjjön! :)

2018. szept. 29. 10:43
 18/29 anonim ***** válasza:
82%
Én nagyon kislányt éreztem, de fiút álmodtam többször. Bizonytalan is lettem :) Végül tényleg fiú lett.
2018. szept. 29. 12:27
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A párommal egy ideig keveset tudtunk találkozni. Egy együtt töltött este után szintén elutazott. Másnap hívott hogy képzeljem el mit álmodott. Kérdeztem hogy csak nem babával? Mondta hogy de. Én is babával álmodtam. Én kislánnyal, Ő kisfiúval. Ez azért volt érdekes mert Ő mindig kislányt szeretett volna én meg kisfiút. Hamar kiderült hogy ikreik lesznek, egy kisfiú és egy kislány. Szóval nem csak azt álmodtuk meg hogy mi lesz a nemünk, hanem azt is hogy megfogantak. Most ismét babával álmodtunk, még nem tudjuk hogy ismét sikerült-e a baba, majd jövő héten tesztelek.
2018. szept. 29. 12:41
 20/29 A kérdező kommentje:
Utolsó, akkor nagyon drukkolok Nektek!!!! :)
2018. szept. 29. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!