Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha ikreket varok, akkor van...

Ha ikreket varok, akkor van valami tunet, amibol elore lehet sejteni? Vagy majd az uh mutatja csak.

Figyelt kérdés
Normalis dolog, hogy ugy szeretnek ikreket?
2008. nov. 4. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

szia!

van!

korrában kimutatható a terhesség.

sokkal erősebbek e terhességi tünnetek.

normális dolog. :)

Az uh többet mond!

sok sikert!boldog babavárást.

2008. nov. 4. 16:05
 2/7 A kérdező kommentje:

Hat igen. Mivel elso terhessegem, igy nem tudom, hogy erosebbek-e a tuneteim, bar en ugy erzem, biztos.:-)

Nagyon varom mar a 12 hetes uh-t. Akkor is, ha nem ikrek.

2008. nov. 4. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Én most babusgatom első gyermekem,és hálát adok az égnek,h nem ikrek lettek.Imádom a lányom,szó se róla,de amikor rossz napja van,akkor egymaga is eléggé fárasztó.Vagy,amikor éjjel óránként kelt...

Szóval erre a kérdésre úgy egy év múlva gondolj vissza:)

Akkor lehet még nagyobb esélyed az ikerterhességre,ha volt a családotokban korábban(csak a te ágad számít)Esetleg peteérést serkentő hormonnal babásodtál meg,vagy mesterséges megtermékenyítéssel.

2008. nov. 4. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:

:-)

Ezektol retteg a pasim is. :-)

2008. nov. 4. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Szia! Én is ikreket szeretnék. Az utcán egyre több kismamát látok akik iker babakocsit tologatnak. Van egy kis hormon problémám és a dokim clostit irt fel, arra pedig rá van irva,hogy ikerterhesség is előfordulhat.

Én úgy tudom, hogy a hcg szint magasabb ikerterhességnél. Majd ird meg,hogy mit mutatott az UH.

2008. nov. 4. 17:51
 6/7 A kérdező kommentje:

van arra modszer, hogy megnezzem a hcg szintet? mert azon kivul, hogy pozitiv a tesz amit a hcg okoz, mast nem tudok rola.

Nem hiszem, hogy ikreim lesznek, ez csak egy vagy. :-)

2008. nov. 4. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a hcg szint meghatározáshoz vérvétel kellene. Nemrég olvastam az interneten a hcg szintekről és elég nagy intervallumok vannak megadva. Most hanyadik héten tartasz? Eddig nem csináltak UH-t?
2008. nov. 4. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!