36 hetes vagyok, miért nem érzem a babámat magasan rugdalni?
Figyelt kérdés
a bordáim közt, mert soktol hallottam hogy szétrugja a bordáit meg a máját de én ilyen magasan nem érzem. miért nem? mert én is magas vbagyok, vagy mert kicsi a baba? a gyomrom helyén érzem,2010. jún. 23. 09:13
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy ugy fekszik hogy masfele rugod. Az enyem is mindig a bordaim alatt rugott es a majamat gyepalta :))) Nem mindig kellemes erzes ugyhogy orulj neki hogy mashol rugod :)))
2/4 A kérdező kommentje:
ma megyek dokihoz meg uh-ra, meglátjuk mit mondank, azért köszi, gartula a babádhoz
2010. jún. 23. 09:29
3/4 anonim válasza:
Koszi.
Szoritok hogy ne legyen gond, de szerintem nincs.
Boldog babavarast!!!
4/4 anonim válasza:
LÉNYEG ÉREZD A BABA MOZGÁST!!! Mindegy hol, csak érezd! Mindenkinél más, két egyforma terhesség nincsen.
Én a harmadikat várom, 29 hetes vagyok és a húgyhójagom rugja, mert még medencevégú a fekvése. Még testvérek között sem egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!