Kicsit megvagyok ijedve! 18 hetes voltam mikor elöször éreztem a babámat rugni! Azota is éreztem eröteljesen rugdalni! De már 2 napja épp hogy érzem rugni 1-2öt! Az idö miatt lehet?
Figyelt kérdés
Ma voltam védönönél és volt szivhangja nagyon szép de én aggodok hogy miért ilyen kis enyhéket rug!2009. jan. 12. 21:29
1/4 anonim válasza:
biztos csak lustizik picit,van hogy pk is fáradtabbak,lehet az időtől is ne aggodj hisz minden rendben van:-)
2/4 anonim válasza:
Ilyenek ezek a babák!
Nekem mindig úgy volt,h. 2-3 nap rugi 2-3 nap nyugi :-)). Ez így ment kb.a 28. hétig, azóta már minden nap egyre erőteljesebben érzem, mostanra szinte fáj de minimum kellemetlen amikor keze-lába jár.
Üdv
36 hetes kismama
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok hogy ne aggodjak? Ez normális?
Köszönöm hogy irtatok:D!
Boldog babavárást mindenkinek!
2009. jan. 12. 21:48
4/4 anonim válasza:
Szia!Ne aggódj,Én amikor terhes voltam kb.20 hetesen éreztem mozogni jobban,a dokim kérdezte mozog? mondtam nem is tudom mit kell éreznem honnan tudjam mozog -e.Gondolhatta ez a nő nem 100-as!azóta van egy 9 hónapos gyönyönyű kisfiam ,imádnivaló!Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!