Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nemrég teszteltetek...

Akik nemrég teszteltetek pozitívat. Mit éreztek, hogy vagytok? Mikor mentek először orvoshoz?

Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 14:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

igen,akkor leszek 11+4 hetes :) jó sokára 😁

jajj dejó,akkor megnyugodtál te is?:) szuper :))

kérdező,holnap te is írj!! 😁

2018. okt. 9. 16:09
 42/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok !Most jövök a dokitól.Egy igazi bunkó volt,de legalább megállapította,hogy jó helyen van:))

Én úgy számoltam,hogy aug.27-től már több,mint 6 hét telt el,ő mégis 5 hetet és 4 napot írt a lapomra.

Csak hasi uh-t csinált, 8 mm-es petezsákot állapított meg. Szerintetek ez jó?Miért nem látott embriót? :(

3 hét múlva hívott vissza,de az tuti,hogy màr nem hozzá megyek,és nem is olyan későn. :P

2018. okt. 10. 09:38
 43/44 anonim ***** válasza:

nem semmi, jó nagy p*cs.. szerintem baj biztos,hogy nincs, csak kifogtál egy gy*keret,aki leszarja az egészet.. szerintem is minél előbb menj másik dokihoz :)

én másodjára voltam kedden és hasit egyszer sem csinált, azt mondta ilyen korai terhességnél a hüvelyivel sokkal jobban látni.

:)

2018. okt. 11. 10:45
 44/44 anonim ***** válasza:
miújsàg lányok? hogy vagytok? :)
2018. okt. 19. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!