Akik nemrég teszteltetek pozitívat. Mit éreztek, hogy vagytok? Mikor mentek először orvoshoz?
èn is nagyon örültem tegnap,mikor mérhetetlen fàjdalmat éreztem a mellem miatt ☺️😁
sajnos nagyon változó,hogy kinél mikor látszik :/ szurkolok nagyon:)
te is 9.-én mész? mikorra?
én 8:15re..:)
egyébként merre laktok?
Sziasztok! :) Becsatlakozok én is, remélem még visszanéztek.
Én 30-án teszteltem pozitívat, aztán két napra rá egész sok barnás folyasom volt. Azonnal mentünk az orvoshoz, igazából semmit nem tudott mondani, vagy tenni, hiszen olyan kicsi még. Vért vettek, aztán 48 órára rá újra vérvétel. Jövőhét kedden pedig scan, kb akkor leszek 5 hetes. Tuti nem lesz még szívhang, de legalább remélem annyit meg tudnak mondani, hogy nem e méhen kívüli. :/ Bocsi a panaszkodásért, de olyan idegőrlő ez az egész.
Nektek pedig nagyon nagyon gratulálok, remélem minden a legnagyobb rendben lesz veletek!! :)
szia, szuper,hogy csatlakoztál :)
biztosan minden rendben lesz,pihenj nagyon sokat és próbàlj meg nem stresszelni,bár kb lehetetlen,tudom 😁
én 6+5 hetesen megyek megint kedden,szerintem még akkor sem biztos,hogy lesz szívhang :( de 4+5 hetesen voltam először,kb ahogy te is leszel 5hetes a vizsgálatkor. a doki persze sok mindent még nem làtott,de azt határozottan megállapította,hogy nem mèhen kívüli,legalább ennyi..:)
ja és ne olvasgass sok cikket,mert ahány magzat,annyi eset..:)
Ezt épp tegnap fogadtam meg, hogy befejezem az olvasgatást, meg a tünetelemzéseket.. 😂 Szerintem egy csomó mindent már csak bemagyarázok magamnak.. :D Köszönöm, hogy felhivtad a figyelmem, tényleg megpróbálok leállni.
Szupi, akkor van esély legalább arra, hogy kiderüljön jó helyen van e. Nekem egyenlőre épp elég, szívhangra számítok, hogy még nem lesz.
Olyan jó tudni, hogy itt vagytok!
Sziasztok csajok!Bocsánat,hogy így eltűntnem,de nagyon sok volt a suli-munka-háztartás körforgás:)
Szuper,hogy csatlakoztálPihenj sokat, és minden okés lesz reméltehőleg:)
!Ki hogyan érzi magát?
Jelentem végre elkezdtek igazán megduzzadni a melleim!:D
+ van,hogy már 8-kor elalszok este.
Már csak pár nap az orvosi vizitig..úgy izgulok.
na szépen összejövünk itt :)
én is abbahagytam az olvasgatást,bár néha elcsábulok .. 🙄
én sajnos nagyon ráérek,ugye már nem dolgozhatok..lassan telik az idő,legalàbb a hètvége gyorsan,sok a program..
nagyon vàrom a keddet :)
nekem is csak a mellduzadás+feszülés van,illetve az arcom tele van hatalmas pattanásokkal..
ha szabad ilyet kèrdezni..ti hogy álltok a szex kérdéshez? van aki azt mondja nem árt,sőt, van aki szerint tilos..
Mindannyian kedden megyünk? :D
Képzeld nekem meg eddig volt problémás a bőröm, és most a terhesség hatására kezdett el tisztulni. Érdekes mennyire máshogy reagál a testünk. :)
Mi most nem szexelünk egyáltalán, amíg nem tisztázott, hogy mi okozza a barnázást, mi nem kockáztatunk. Tudom, hogy a párom már teljesen kivan, főleg azért, mert szerintem a legutolsó szexünk alkalmával fogant meg a baba.. tehát legalább 3 hete, mert közvetlen utána fel voltam fázva, és akkor sem szeretkeztünk. :D Viszont ő is aggódik, úgyhogy egyáltalán nem erőlteti. Ha mindent rendben találnak, akkor nem hiszem, hogy lesz akadálya, már én is kívánnák. Veletek mi a helyzet? Gondolom valami baj van, ha már rákérdeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!