Akik nemrég teszteltetek pozitívat. Mit éreztek, hogy vagytok? Mikor mentek először orvoshoz?
dejó :) szuper apuka lesz biztosan:)
elmèletileg vérvétel és ultrahang az tuti, nekem most ez a nagyon korai vizsgàlat ugye extra volt a munkahelyem miatt, csinàlt rákszűrést, vizeletmintát kellett adnom,illetve uh. a következőn lesz vèrvétel is, illetve pajzsmirigy alulmüködésem van sajnos, gyanítom azt sűrűbben fogjàk ellenőrizni mert vetèlést/halva születést okoz :(
11-es!!Minden a legnagyobb rendben lesz:) majd szólj,mi a helyzet.
Utolsó!
Nekem is szurkál, néha fáj is. Ez teljesen normális!!
én voltam mindkettő 11-12. :)
akkor jó, megnyugtató,hogy normàlis:)
neked vannak màr tüneteid? hányás,émelygés, mellfeszülés?
én csak fáradt vagyok meg székrekedésem van,ma reggel mondjuk hasmenésem..
Nekem is elkezdődtek már a tünetek.
Székrekedés,puffadás, ESTI hányinger :( plussz a fáradtság.Tegnap este màr 8-kor aludtam, pedig éjjeli bagoly vagyok.
De a célèrt mindent,igaz?! ;)
De jó,én is pont addigra kaptam időpontot :) Annyira izgulok..még több, mint egy hét :(
Szerinted alkkor hallani már szívhangot?
Hány hetes is leszel akkor pontosan?
6+5, sajnos még nem ezer százalèk hogy hallani, de jó esély van rá:) èn már készítem magam,hogy ne essek pánikba akkor se,ha nem hallani😅
ma kezdődött durva mellfeszülés:)
de imádom a tüneteket,a kis picúr a legjobb dolog ❤️
te hol is tartasz pontosan?:)
Én akkor még csak 6+2 leszek :( szerinted van esély hallani őt?
Màr úgy izgulok.Nagyon felfáztam a hètvègèn..nehogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!