Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nemrég teszteltetek...

Akik nemrég teszteltetek pozitívat. Mit éreztek, hogy vagytok? Mikor mentek először orvoshoz?

Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 14:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

igen mindhárman kedden megyünk 😁

szerencsére nincs baj,2x voltunk is együtt az elmúlt 2hétben(előtte míg nem volt fix hogy baba van,persze gond nélkül) de nem merek többet, mert valaki tényleg azt írja,hogy baj lehet..a dokit én sem kérdeztem még,de kedden megteszem.. eléggé kívánom a szexet,talán jobban is,mint terhesség előtt 😅

2018. okt. 7. 00:23
 32/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Mi szoktunk szexelni :D Szerintetek ha minden okés, akkor szabad?Persze nem úgy, ahogy előtte. Nem érzem magam túl komfortosan közben, mert félek, hogy baja lesz,de nem szeretnék tőle elzárkózni sem.

2018. okt. 7. 09:44
 33/44 anonim ***** válasza:
akkor jó, èn azt olvastam meg barátnők is azt mondták,hogy amíg orvos nem tiltja,vagy amíg nincs semmi fàjdalom,vérzés,addig nyugodtan.. :D ennek örülni fog a férjem 😁
2018. okt. 7. 17:00
 34/44 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, csajok!! már csak egyet kell aludni és vizsgàlat :)
2018. okt. 8. 16:20
 35/44 anonim ***** válasza:

Jaj én már annyira vároooom. :) Mostmár nagyon akarom tudni mi van, mert leszakad a derekam, és megint láttam a wc-papíron valami barna nyákos darabot. Viszont a HCG tuti nagyon növekszik, pár naponta csinálgattam tesztet, és a mai már szinte vastagabb mint a kontrollcsík. :D úgyhogy bízom a picikémben.

Holnap írjatok mindenképp!

2018. okt. 8. 21:35
 36/44 anonim ***** válasza:

én is nagyon bízom a picúrban:)

fèl óra és indulunk a dokihoz 🤞🤞

2018. okt. 9. 07:21
 37/44 A kérdező kommentje:

Jujj lányok, nagyon izgulok értetek. Szóljatok majd mindenképp, hogy mi volt.

Képzeljétek én elnéztem, nem 9-én megyek 10-re, hanem 10-én 9-re.. :D :(

2018. okt. 9. 07:48
 38/44 anonim ***** válasza:

na most jót nevettem, bocsi, bár biztos megőrűlnèk,de csak egy nap :)

mi vègeztünk,vettek vért,vizeletet elvileg minden alkalommal adnom kell majd.jó sokára, november 12 hétfő délután a következő időpont :( :)

minden rendben,láttuk a szívhangot ❤️ 4mm a picúr ❤️❤️

2018. okt. 9. 09:10
 39/44 A kérdező kommentje:

De nagyon jó:)) Gratulálok!

November 12-én már lassan 12 hetes lesz, igaz?

Ne is mondd..teljesen meg vagyok bolondulva már.. De addigra legalább +1 nappal idősebb lesz, és nagyobb az esély a szívhangra <3 (Ezzel nyugtatom magam:D)

2018. okt. 9. 10:40
 40/44 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :) Hüvelyi ultrahangot csináltak, nagyon szépen látszódott a petezsák, szivhang még nincs, de nem is számítottam rá! :) Jó helyen van a pici is, és majd 23-án kell visszamennem. Nagyon megnyugodtam.

Örülök, hogy veled is minden rendben,

Kérdező, neked pedig holnap szorítunk! :D

2018. okt. 9. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!