Ez lenne a jósló fájás? Ilyen a szülési fájás is? Második gyerek, de az elsőnél nem tapasztaltam ilyet.
Az első babánál maximum görcsölt a hasam. Azt úgy kell elképzelni, hogy általában éjszaka jött rám, begörcsölt, és úgy is maradt, amíg fel nem keltem sétálni egyet. Akkor azt hittem, hogy nekem ilyen "speciális" fájásaim vannak :) De aztán nem is akart beindulni a szülés sem, egy huncut fájásom se volt, és végül császároztak.
Most a másodikkal vagyok a 34. héten, és mást érzek. Most is többnyire éjszaka, de nem annyira görcs, inkább befeszül az egész hasam, és olyan érzés, mintha a baba nekifeszülne a méhszájnak, nyomást érzek rajta. De nem fáj, maximum kellemetlen, és kb 20 mp-ig tart, majd pár perc szünet. Ez megismétlődik 3-4x, és vége. Ez lenne az "igazi" jósló fájás? Szüléskor is hasonlót érezni?
Nagyon foglalkoztat a téma, mert szeretnék most természetes úton szülni, és bízom benne, hogy ez jó jel.
Ez nekem kemenyedesnek tunik. Par mp-ig tart megkemenyedik a has aztan vege. Ez parszor egy nap. Amugy ez tok normalis.
A szülési fajdalom nekem mas volt. Nehez ezt szavakkal leirni. Az faj, mig az elso valóban csak kellemetlen maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!