Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az tényleg igaz, hogy ha van...

Az tényleg igaz, hogy ha van már jósló fájás, akkor rá egy hónapra megszülethet a gyerek?

Figyelt kérdés
Ezt hallottam,meg olvastam.Nekem viszont még korai volna,mert 31 hetes vagyok!

2014. nov. 8. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem a joslo fajasok kezdete utan 3 hettel szultem 34 hetre. Doki mit mondott?
2014. nov. 8. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
ez csak a nagy átlag. Van akinek végig nincsenek jóslói, van akinek 28. héttől, mégis 40 hétre szül. Szerintem emiatt ne aggaszd magad, csak szedd a magnéziumot a 36. hétig :)
2014. nov. 8. 14:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt kicsi a baba?Nagyon semmit azt mondta,hogy nem. Vizsgál meg mert két hete vizsgált hiába volt panaszom.Mert veszélyes ha sűrűn van vizsgálat elfolyhat a víz.Megemelte a magnéziumot 3x2-re meg uh.t csinált akkor kell mennem ha erősödik és rendszeres amúgy 2 hét múlva menjek akkor lesz méhszáj vizsgálat.
2014. nov. 8. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem szülés előtt 24 órával voltak jóslófájásaim, amik reggelre el is múltak.

Reggel 9-kor elment a nyákdugóm és rá fél órával kezdődtek az 5-10 perces fájások. Este fél 8-ra mentünk be a kórházba (abszolút nem kapkodtam el a dolgot) és éjszaka 22:40-kor vették ki sürgősségi császárral.

2014. nov. 8. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

A nagyobbal 24 hettol josliztam 38. Heten szultem.

Kicsivel nem josliztam soha es a 38. Heten szultem. 😊

2014. nov. 8. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez egyéni.

Nekem 36 hetesen kezdődtek a jóslók, másfél hét múlva szültem.

Anyukámnak velem már a 30. hét után nem sokkal voltak jósló fájásai, mégis időre születtem.

De valakinek meg egyáltalán nincsenek is jósló fájásai.

De a biztos az, ha az orvost kérdezed.

2014. nov. 8. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A 33. héten kezdődtek a jóslók és a 41. héten indították a szülésemet... A terhességeknél soha sincs egyforma válasz, tehát előre felesleges aggódni.
2014. nov. 8. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!