Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes múltam és ma volt az...

7 hetes múltam és ma volt az első uh-om, valami baj lehet?

Figyelt kérdés
inszem. baba, ma volt az első uh-om és a baba ott volt, a szívverés is jól kivehető volt, de valami fura foltot látott a doki az képen... azt mondta ilyet még nem látott és menjek vissza egy hét múlva, hogy mi lett vele. Valaki tudja mi lehet ez? nem találok semmit az interneten.
2008. nov. 4. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szia.

lehet, hogy egy terhességi cisztát látt a dokid. az akkor van jelen ha terhes vagy.

a dokik hajlamosak néha ijeszgetni....

nyugodj meg, ha idegeskedsz az se jó.

Bízva bíz!!

2008. nov. 4. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
lehet esetleg egy folyadékkal teli kisebb ciszta,de ez általában felszivodik ,nem minden esetben okoz gondot
2008. nov. 4. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne ijedezz!

Semmiképpen, mert a baba él..melette a foltot fogja ellenőrizni, mert lehet ahogy írták ciszta is, de lehet éppen, hogy iker babák lettek volna, de ilyen korai szakaszban sokszor az egyik felszívódik és csak az egészségesebb marad meg..

Ahhoz pedig minden jót kívánok.

2008. nov. 4. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szia. ne aggódj.nekem is inszem.volt.3 pete lett beültetve.ebből egy megtermékenyült és fel is tapadt.7 hetesen voltam uh-n ahol a doki hasonlóan ijesztgetett.talált egy foltot amiről nem tudta mi az.két hét múlva kellett visszamennem.és akkor meglepő dologgal találtam szemben magam.két pici szívecske dobogott.a pici folt egy petezsák volt.spontán megtermékenyült a beültetéshez számított két hétre.előtte 8 évig nem sikerült.doki is meglepődött,én is.most 34 hetesek vagyunk,és lassan kibújnak a picik.lehet nálad is ez van.de lehet ciszta is.aggódnod nem kell,mert tudnak segíteni,ha az.majd írd meg.szorítok.
2008. nov. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!