Mennyibe kerül vagy hogy zajlik az abortusz mostanság?
Figyelt kérdés
2007. dec. 2. 22:10
1/7 anonim válasza:
Szia! Írd be az itteni keresőbe hogy abortusz és megtalálod! már egy párszor feltették ezt a kérdést!
2/7 anonim válasza:
egyik ismerősöm most vol. 30000Ft, befizeted a csekket, bemész a korházba és aznap meg is műtenek és pár órán belül hazamehetsz, ha semmi probléma nem lesz. de azert keresd fel a nőgyógyászodat, aki elmagyarázza
3/7 anonim válasza:
szia én is 30000ft-rol olvastam a neten. hogy hogyan zajlik hát ezt a szörnyűséget szavakkal nem lehet leirni!!!ird be a keresőbe azt hogy képek az abortusz után ugyérzem minden kérdésedre választ fogsz kapni és ha van más megoldás szerintem ne tedd!!!
4/7 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólohoz megrázó képek. Nézzd meg és rá jösz ez gyilkoság.Már bocsi nem ismerem a körülményeket, de nagyon jó fogamzásgátlók vannak. Én szeretnék babát és elvesztettem 2. Most küzdök hogy legyen harmadikgyerekem.Véletlen rá tévedtem az oldalra, és szörnyű volt.
5/7 anonim válasza:
Szia!Nekem teljesen frissek az információim,2 hete volt egy abortuszom sajnos.Ennek költsége:28540 ft volt.A műtéttől ugyan féltem,de kellemesen csalódtam,ha lehet ezt mondani ilyen helyzetben...!Ha még nem szültél,a műtétet megelőző este feltesznek egy tágítópálcikát,ami kitágítja a méhedet.Nekem már volt 2 spontán szülésem,ezért én reggel hétre bementem a kórházba,kaptam 1 ágyat,mert sajnos elég sokat kellett várni a szabad műtőre.12:15-kor mentem be,12:30-ra már kint voltam.Nem altattak,kábítottak,de semmit sem éreztem.2 órát kell aludni a kábítás miatt,és utánna kísérővel hazaengednek.Én már 3 órakor itthon voltam a gyerekeimmel.A vérzésem is minimális volt,és egyáltalán nem volt testi fájdalmam.A lelki fájdalmunk viszont sosem múlik el...!!Remélem tudtam segíteni.
6/7 anonim válasza:
Sziasztok!háát mindig más!van mikkor 60000-ft az abortusz!vagy,40000-ft!de inkább mostanság 60000-ft!
7/7 anonim válasza:
sziasztok.ha nincs kedvezményed akkor 28.900 forint ha van már gyermeked és esetleg részesültök rendszeres gyermeknevelési támogatásban amit az önkormányzattól kell igényelni mert kevés a jövedelmed és ingyen étkezik a gyermek akkor 8900 forint.ez a lgfrissebb info.mert én most voltam a családvédelminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!