Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyomó érzés a szívemnél...

Nyomó érzés a szívemnél fekvés közben normális? És a rengeteg gyomorsav, ami már a torkom marja? 24hetes vagyok

Figyelt kérdés
Akármelyik oldalamon fekszem,fáj a szívemnél. A hátamon meg a sok sav miatt kényelmetlen. Mit lehet ilyenkor csinálni? Vagy ez így lesz,amég meg nem szülök?
2018. szept. 17. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Kerüld azokat az ételeket amik okozhatnak savat, pl citrus félék, szénsavas üdítők, hagyma és fűszeresek, én ekkor fűszermentes diétán voltam,párolt husi volt a menü párolt zöldséggel, rizzsel, levesből csak olyan aminek nem hagyma az alapja és lefekvés előtt egy pohár tej-kakaó

Szerintem, bár nekem nem volt rá szükség, de savlekötöt próbálj meg, amelyiket orvos javasolja.

2018. szept. 18. 06:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A szívednél érzés is a gyomorsav miatt van. Próbálj ki valami terhesen szedhető vény nélkül kapható készítményt, pl. Gaviscon, 3 órával lefekvés előtt már ne egyél, illetve tegyél a fejed alá több párnát. Ha nem múlik, keresd fel a háziorvost.
2018. szept. 18. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja és reméljük, hogy nem lesz így végig, van, akinek hamarabb lejjebb megy, befordul a baba (ez nem jelenti, hogy hamarabb szül) és onnantól megszűnik.
2018. szept. 18. 07:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Lefekves elott 3 oraval ne egyel es mar ne nagyon igyal. En Renniet szedek ra. Konkretan az egesz mellkasom nekem is mintha langolna,a sziv tajeki panasz is hozza tartozik. Miota leszallt a pocak sokkal jobb,addig meg probalj lefekves elott odafigyelni plusz napkozben sem inni pl szensavasat vagy olyat enni,amitol tudod,hogy sok savad lesz.

38hkm

2018. szept. 18. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!